Fenerbahçe'nin 1 numarası İrfan Can Kahveci!

Fenerbahçe'nin 1 numarası İrfan Can Kahveci!
Gençlerbirliği'nde oynadığı dönemde de Başakşehir'de forma giydiği sezonlarda da kalitesini gösteren ve büyük takımların radarına giren İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe çok istekli. Sarı lacivertliler işi şansa bırakmak istemezken gündemdeki ilk oyuncu durumundaki yıldız futbolcuya imza attırmak için girişimler sürüyor.

Süper Lig'de yaşadığı hayal kırıklığının yanısıra kupada da Trabzonspor'a elenen ve 6 senedir mutlu sona ulaşamayan Fenerbahçe'de artık hataya yer yok. Yönetim gelecek sezonu son şansı olarak görüyor ve en iyi transferlerle bombaları patlatmak istiyor. Lig bitimindeki seçimde de elinşi güçlendirmek isteyen Koç ve yönetim işi sıkı tutuyor. UEFA tarafından açıklanan koronavirüs sebebiyle uygulanacak olan mali esnetme sarı lacivertlileri güçlü hale getirdi. Gündemin ilk transfer konusu ise İrfan Can Kahveci.

Emre çok istiyor
Futbolu bırakıp sportif direktör olmaya hazırlanan Emre Belözoğlu, Başakşehir’den takım arkadaşı olan 24 yaşındaki oyuncuyu mutlaka kadroda görmek istiyor. Yönetimin bu transfer için iyi bir bütçe ayıracak olması, Emre’nin işi bitirme ihtimalini artıracak. Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci transferine ‘olmazsa olmaz’ gözüyle bakılıyor. Başarılı oyuncu imza atması halinde uzun yıllar Sarı-Lacivertliler’in orta sahasının patronu olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.