Fenerbahçe'nin en büyük kozu Mesut Özil

Fenerbahçe'nin en büyük kozu Mesut Özil
Geldiği günden bu yana sahaya çıkmasına rağmen skora direkt katkıda bulunamayan Mesut Özil için Trabzonspor derbisi büyük bir şans. Gurbetçi futbolcunun bu kritik mücadelede takımını sırtlaması ve zorlu deplasmandan 3 puanı getirecek performansı ortaya koyacağına inanç tam. Ayrıca Mesut'un da kendini gösterebilmesi adına oldukça önemli bir hafta sonu onu bekliyor.

Mesut Özil transferi, tüm dünyada büyük ses getirdi. Onun gelmesi, taraftarın şampiyonluğa olan inancını fazlasıyla pekiştirdi. Yaklaşık 1 yıldır maç yapmayan 32 yaşındaki oyuncu yavaş yavaş takıma kazandırıldı, Karagümrük ve Göztepe karşısında ilk 11’de oynadı. Dünyaca ünlü yıldız, zaman zaman kalitesini konuşturan paslar attı, golle sonuçlanan atakların başlangıcında yer aldı. Ancak henüz skora doğrudan katkı veremeyen Mesut Özil için Trabzonspor maçı büyük bir şans.


Taraftar çok güveniyor

Herkesin beklentisi, Mesut’un sezonun kader maçında ipleri eline alması, sergileyeceği performansla takımına galibiyeti getirmesi. Kısacası Trabzonspor maçı, tecrübeli oyuncunun kendisini göstermesi için tam zamanı. Dünyaca ünlü yıldız, taraftarın bu karşılaşma öncesi en güvendiği isim konumunda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.