Fenerbahçe'nin ilginç istatistiği! Tek galibiyet alabildi...

Fenerbahçe'nin ilginç istatistiği! Tek galibiyet alabildi...
Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe 17. sıraya demir atarken küme düşme hattındaki rakiplerinden sadece Alanyaspor'u 2-0 yenebildi.

Phillip Cocu ile başlayan yeni sezonda yoluna Erwin Koeman ile yola devam eden Fenerbahçe, 15 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig'de 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 17. basamakta bulunuyor. Çaykur Rizespor'un bir sıra üzerinde yer alan sarı lacivertlilerin küme düşme hattındaki rakiplerine karşı üstünlük kuramaması da genel tabloda büyük etken oynadı. Söz konusu süreçte Fenerbahçe sadece Alanyaspor'u mağlup edebildi.

Ali Koç'un ilk senesinde büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçeli futbolcular Çaykur Rizespor ve Akhisarspor'a 3-0, Göztepe'ye 1-0 ve Kayserispor'a ise 3-2 yenildi. Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile bu hafta evinde karşıllaşacak olan Kanarya eğer rakibine üstünlük kuramazsa son sıra için tehlike çanları çalacak.

Fenerbahçe ilk devrenin son haftasında Antalyaspor deplasmanına çıkacak. Kırmızı beyazlılar bu sezonki performansıyla dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.