Fenerbahçe'nin stoperi Dünya Kupası'nda

Fenerbahçe'nin stoperi Dünya Kupası'nda
Yeni sezonda stoper hattına takviye yapmak isteyen Fenerbahçe aradığı ismi Rusya'da buldu. Sarı lacivertliler üç ismi Dünya Kupası boyunca izleyecek.

Fenerbahçe transfer harekatına başladı.Comolli ile sert geçmesi beklenen 2.5 aylık sürede çeşitli isimlerin gündeme gelmesi beklenirken ilk üç futbolcu belli oldu. Öncelikli hedef olarak belirlenen stoper bölgesi için Kolombiya’dan Mina, Meksika’dan Ayala, Danimarka’dan Jorgensen takip edilecek

Yeni bir yapılanmaya giden Fenerbahçe transfer için acele etmiyor. Özellikle, son kontratını yapmak için Türkiye'ye gelen oyuncuları kesinlikle düşünmeyen sarı-lacivertliler, Rusya'da üç gün sonra başlayacak Dünya Kupası'nı heyecanla bekliyor. Stoper arayışını sürdüren F.Bahçe, Barcelona kadrosunda kendine yer bulamayan Kolombiyalı futbolcu Yerry Mina'yı dikkatle takip edecek. 23 yaşındaki stoper, bir sezonluğuna kiralanmak isteniyor. Listenin ikinci sırasında ise sürpriz bir isim bulunuyor. Meksika Milli Takımı'nın formasını 38 kez terleten ve 2010 yılından bu yana Tigres forması giyen Hugo Ayala, incelenecek isimler arasında yer alıyor. Şu anda piyasa değeri 2.5 milyon euro olan 31 yaşındaki defans oyuncusunun stili Diego Lugano'ya benzetiliyor. F.Bahçe'nin üçüncü adayı ise Premier Lig'de Huddersfield Town forması giyen Mathias Jorgensen. Gambiya uyruklu 1.89 boyundaki Jorgensen'in piyasa değeri 5 milyon euro. Hava toplarına hakimiyetiyle dikkat çeken Jorgensen, geçen sezon Premier Lig'de 38 maçın tamamında süre bularak istikrarlı bir performans ortaya koydu.

Yakın takip
Fenerbahçe sportif direktörü Comolli, Dünya Kupası'ndaki tüm maçları seyredecek. İtalyan danışman, özellikle listedeki üç stoperin karşılaşmalarını tribünden takip edecek.
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.