Fenerbahçe'nin transfer gündemi - 3 Ocak son dakika haberleri

Fenerbahçe'nin transfer gündemi - 3 Ocak son dakika haberleri
Aykut Kocaman ile ikinci döneminde ligin ilk yarısında gece ve gündüz gibi iki farklı karakterle geçiren Fenerbahçe zirveye her geçen hafta daha yaklaşmış ve üçüncülükle ikinci yarıya umutlu girmişti. Şimdi ise eksikleri tamamlama ve takıma takviye yapma zamanı. Kocaman'ın aklındaki isimlerin durumu az çok belli oldu. Türk oyuncu da var yabancı da. İşte Fenerbahçe'nin transfer gündemi.

İsmail Köybaşı ve Hasan Ali Kaldırım'dan istenen verimin bir türlü alınamaması, sol açık mevkisinde de standart tutturulmaması önceliği bu bölgeye çeviriyor. orta sahada da Ozan'ın kamp kadrosuna alınmaması ve Mehmet Ekici'nin bitmeyen sakatlığı yeni transferin habercisi gibi. Fenerbahçe'nin zirveye oynamasını sağlayacak olan oyuncuları belirleyen Kocaman'ın istekleri gerçekleşecek mi? İşte Fenerbahçe'nin listesi ve son dakika transfer haberleri...

Andre Schürrle: Geçen sezon geldiği Borussia Dortmund'da istediği süreleri elde edemeyen Schürrle takımdan kiralık olarak ayrılabilir. Alman futbolcunun kariyeri İngiltere ve Almanya'da geçerken kiralama bedeli için önemli bir miktarı gözden çıkarması gerekiyor. Schürrle'yi İngilttere'den de isteyen kulüpler olduğu dile getiriliyor.

Andre Schürrle

Andre Schürrle kimdir?
1990 doğumlu Alman futbolcu Maniz altyapısından A takıma yükselip Bayer Leverkusen'e transfer oldu. Burada gösterdiği performansla Chelsea'nin yolunu tutan Schürrle 32 milyon euroya Wolfsburg'a geldi ve ikinci Almanya kariyerine başladı. Son olarak da Dortmund tarafından 30 milyon euroya transfer olan Alman futbolcu bu sezon 8 maça çıktı ve 1 asistle oynadı. Transfermarkt değeri 18 milyon euro.

Bilal Başacıkoğlu: Daha önce adı pek çok Türk takımıyla anılan ancak henüz Türkiye'ye adım atamayan Bilal Başacıkoğlu bu transfer döneminin de gözdesi. Dört büyüklerin her zaman liste başına koyduğu ancak bir türlü getiremediği gurbetçi futbolcu için kiralık formülü devreye sokulabilir. Bilal iki kanatta da oynayabiliyor.

bilal başacıkoğlu

Bilal Başacıkoğlu kimdir?
Heerenveen altyapısından yetişeren A takıma yükselen ve kendini burada gösteren Bilal Başacıkoğlu 3,5 milyon euroya Feyenoord'a transfer oldu. Genç futbolcu bu sezon 14 maça çıktı, 2 gol ve 2 asistlik kaktı sağladı. Transfermarkt değeri 2 milyon euro.

Marko Grujić: Aykut Kocaman'ın istediği oyun stilini sahaya dökebilen, mücadeleci ve disiplinli bir oyuncu. Daha önce Liverpool'dan kiraladığı bir başka Sırp oyuncu Markovic'ten istediği katkıyı alamayan Fenerbaheçe Grujic'ten emin. 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki futbolcunun kiralanması yönünde çalışma yapılacak.

grujic

Marko Grujić kimdir?
Kızılyıldız'dan 7 milyon euroya satın alınıp aynı sezon kendi takımına kiralanan Grujic bu sezon Premier Lig'in yedek oyuncularının yer aldığı rezerv ligde de forma giydi. Toplam 10 maça çıkan Sırp oyuncu 1 gol attı, 1 de asist yaptı. Transfermarkt değeri 5 milyon euro.

Hatem Ben Arfa: Fenerbahçe'nin dinmeyene aşkı. Yine küllendi. Her transfer döneminde adı mutlaka geçiyor ama bir türlü imzalar atılamıyor. Kulübüyle ilişkisi sıkıntılı olan Ben Arfa için beklendi. Ocak ayında tarafların bir araya geleceği yönündeki iddialar giderek güçleniyor. Franız futbolcunun imza ücreti ve yüksek yıllık ücreti sorun çıkarabilir düşüncesinde olanlar da yok değil.

hatem ben arfa

Hatem Ben Arfa kimdir?
Lyon'da yıldızını parlattıktan sonra Marsilya'ya transfer olan ve oradan da Newcastle'a giden Ben Arfa Hull City forması da giydi ve PSG'ye geçiş yaptı. Kariyerinde 5 Fransa şampiyonluğu bulunan yıldız futbolcunun Transfermarkt değeri 10 milyon euro.

Domenico Criscito: Listede takımından en zor koparılacak isim gibi görünüyor. Yıllardır takımın liderliğini üstlenen ve kaptanlık görevini yürüten Domenico Criscito'nun sol bek transferi için ismi ilk sıraya yazıldı ama Zenit'ten oyuncu almak öyle basit bir iş değil.

Domenico Criscito

Domenico Criscito kimdir?
Genoa ve Juventus'un ortaklaşa hisseye sahip olduğu ve ardından Genoa'nın 11,5 milyon euroya transfer ettiği Domenico Criscito, 2011/2012 sezonunda 15 milyon euro karşılığında Zenit'in yolunu tuttu. Kariyerindeki tüm kupaları Rusya'da kazanan tecrübeli futbolcu bu sezon 28 maça çıktı. 4 gol atıp 4 asist yapan İtalyan sol bek 22 kez de milli takım formasını giydi. Transfermarkt değeri 5 milyon euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.