Fenerbahçe'nin Visca teklifi belli oldu

Fenerbahçe'nin Visca teklifi belli oldu
Fener’de transfer çalışmalarını yürüten Emre Belözoğlu’nun öncelikli hedeflerinden biri yine Edin Visca... Boşnak oyuncu için daha önce yapılan hamleler, Başakşehir’in yüksek bonservis talebi nedeniyle geri çevrilse de bu defter tekrar açıldı. Boşnak yıldız artık kariyerinde yeni bir macera istiyor, Başakşehir de kadro maliyetini düşüreceği için bu kez ayrılığa sıcak bakıyor. Sarı-Lacivertliler, para artı takas formülüyle Edin Visca aşkında mutlu sona ulaşmayı hedefliyor.

Yine, yeni, yeniden Edin Visca... Son 2-3 sezondur sık sık Fenerbahçe’nin gündemini meşgul eden Boşnak yıldız tekrar radarda. Ve bu kez Sarı-Lacivertli formaya çok daha yakın. 31 yaşındaki sağ kanat, 10 senedir görev yaptığı Başakşehir’den ayrılmak istiyor. Artık kariyerinde yeni bir sayfa açmayı hedefleyen Visca’ya en büyük ilgi gösteren kulüp Fenerbahçe. Ülker Stadı’ndaki odasına kapanan ve kadro çalışmalarını yürüten Emre Belözoğlu, Visca için oldukça ısrarcı. Belözoğlu, Başakşehir’den eski takım arkadaşı olan yıldız futbolcuyu mutlaka Fenerbahçe’ye getirmek amacında. Bu konuda Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile yakın ilişkilerini de kullanmayı düşünen Belözoğlu, Visca’yla sürekli temasta.


Kolaylık bekleniyor

Yeni sezonda kadro maliyetini düşürmeye hazırlanan Başakşehir, takımdaki bazı isimlerle yolları ayıracak. Uygun bir teklifin gelmesi durumunda Visca da bu oyuncular arasında. 2025’e kadar İstanbul ekibiyle kontratı bulunan Visca için para artı takas formülü devrede. Daha önce Tolga Ciğerci ve Deniz Türüç konusunda Başakşehir’e kolaylık sağlayan Fenerbahçe, karşı taraftan benzer tutum bekliyor. Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.