Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? Ali Koç'un aklındaki adaylar

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? Ali Koç'un aklındaki adaylar
Fenerbahçe dün görevden aldığı Phillip Cocu'nun yerine kimi getirecek? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Basında çıkan isimlere göre önemli teknik direktörler sarı lacivertlilerle anılıyor. Peki Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? İşte detaylar...

Sezon başında Başkan Ali Koç ve Futbol Direktörü Comolli'nin büyük umutlarla Fenerbahçe'ye getirdiği Phillip Cocu'nun İstanbul'daki kariyeri sadece 15 maç sürerken elde sadece 3 galibiyet vardı. Ligde 10 maçta alınan 9 puanın yanısıra Avrupa Ligi'nde de istenen sonuçların elde edilememesi Hollandalı teknik adamın sonunu hazırladı. Şimdi ise Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? sorusuna yanıt aranıyor. Daha önce birçok adayın ismi zikredilmişti ancak Ali Koç sürekli olarak devre arasını işaret etmişti. Ankaragücü karşısında alınan 3-1'lik mağlubiyet onun da sabrını taşırdı. İşte gündemdeki isimler...

Ersun Yanal: Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında muhtemelen en çok adı zikredilen isim Ersun Yanal. Sarı lacivertlilerle geçirdiği bir sezonda şampiyonluk elde eden ancak dönemin başkanı Aziz Yıldırım ile yaşadığı problemler sonrasında kulüpten gönderilen Yanal'ı taraftar çok istiyor. Cocu'nun başarısızlığı sonrası camiasının ve taraftarının gönlünü almak isteyen Başkan Ali Koç'un Yanal'ı tercih etmesi mümkün olabilir. 

ersun yanal

Alex de Souza: Fenerbahçe'de futbolculuk kariyerini zirveye çıkaran ve efsaneler arasında yer alan Alex de Souza da bu listede bulunuyor. Dedikodulara göre Başkan Aziz Yıldırım tarafından küstürülerek gönderilen isimlerden biri olan ve Ali Koç ile de yakınlığı bilinen Brezilyalı yıldızın ilk teknik direktörlük macerasına sarı lacivertlilerin yedek kulübesinde başlayabilir. Alex sürekli olarak Fenerbahçe hakkında mesajlar atmayı ihmal etmiyor.

alex de souza

Zico: Aziz Yıldırım döneminde görev yapan teknik direktörlerden biri olan Beyaz Pele lakaplı Brezilyalı antrenör Fenerbahçe'ye unutulmayacak Şampiyonlar Ligi macerasını yaşatmış ve seneler geçse de adının hep bu görev için yazılmasını sağlamıştı. Yıldırım'ın ifadelerine göre maaş konusundaki sıkıntılardan dolayı sözleşmesi uzatılmayan Zico'nun ismi taraftarın dilinde.

fenerbahçe zico

Zeljko Buvac: Sezon başında Cocu ile anlaşmadan önce ismi ciddi bir şekilde Fenerbahçe ile anılan Jürgen Klopp'un yardımcısı Zeljko Buvac da bu listede bulunuyor. Artık hata yapmak istemeyen sarı lacivertli yönetim Buvac ile de görüşebilir.

Zeljko Buvac

Leonard Jardim: 2 hafta önce Monaco'dan gönderilen Leonard Jardim, şu anda bir takım çalıştırmıyor. Fransız ekibine şampiyonluk yaşatan Jardim bu sezon alınan kötü sonuçların ardından yerini Henry'ye bırakmak zorunda kaldı. Portekizli teknik adam sarı-lacivertli ekibin hoca adayları arasında yer alıyor.

Leonard Jardim

Laurent Blanc: Fenerbahçe'nin bir diğer teknik adam adayı ise Fransız Laurent Blanc. 2016 yılında PSG'den ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan deneyimli hocanın yeniden bir ekiple anlaşıp anlaşmayacağı merak konusu.

laurent blanc

Fenerbahçe haberleri son dakika olarak Gazete Damga'da yer almaktadır. Teknik direktör konusundaki tüm gelişmeleri web sitemizden okuyabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.