Fenerbahçe'nin zirve mücadelesine 10 futbolcudan gol katkısı

Fenerbahçe'nin zirve mücadelesine 10 futbolcudan gol katkısı
Süper Lig'de son olarak Gençlerbirliği'ni 5-1 gibi farklı bir skorla devirerek zirve iddiasını sürdüren Fenerbahçe'de bu sezon ilginç bir istatistik dikkat çekti. Sarı-lacivertlilerde tam 10 farklı isim skora katkı vermeyi başardı. Bu durum da Kanarya'nın tam bir takım haline gelmesini sağladı.

Gençlerbirliği deplasmanından 5 gollü bir galibiyetle dönen Fenerbahçe'de santrforlar skora katkı yapmamıştı. Bu durum sadece bu maça özgü değil. F.Bahçe'de goller ve asistler sezon başından beri tüm takıma yayılmış durumda. Kollektif futbol istatistiklerde kendisini gösteriyor.

Takvim'in derlediği habere göre; Fenerbahçe'nin 9 maçta bulduğu 17 gol 10 farklı futbolcudan geldi. Sarı- Lacivertli santrforların attığı toplam gol sayısı ise sadece 3. Geride kalan haftalarda Samatta'nın 2, Cisse'nin 1 golü var.

HER MEVKİDEN GOLE KATKI VAR

Takımın en golcü isimleri 3'er golü bulunan Diego Perotti ve Jose Sosa. Stoperler, bekler, kanatlar, orta saha hemen her mevkiden goller geldi. Asistlerde de benzer bir durum söz konusu.

F.BAHÇE'YE ÖNLEM ALMAK ZOR

8 oyuncunun asist katkısı var. Zirvede 3 asistle Caner bulunuyor. Gollerin ve asistlerin tüm takıma yayılması Fenerbahçe'yi durdurulması çok daha zor bir takım haline getiriyor.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.