Fenerbahçe ön liberosunu buldu: Jailson

Fenerbahçe ön liberosunu buldu: Jailson
Brezilya'da yayınlanan UOL'de yer alan haberde Gremio'nun Jailson'u Fenerbahçe'ye sattığı belirtilirken Jailson'a İstanbul'a gidip sağlık kontrolünden geçmesi için izin verildiği belirtildi. 22 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu bugün 22'de İstanbul'a gelecek.

Fenerbahçe Gremio'nun yıldızını kaptı! Orta sahada forma giyen 22 yaşındaki sambacıyı renklerine kattı. Orta sahada oynayan yıldız futbolcu bugün İstanbul'da olacak.

FENERBAHÇE'DEN JET OPERASYON
Transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala Fenerbahçe'den flaş bir transfer hamlesi daha geldi. Sarılacivertli yönetimin Brezilyalı ön libero Jailson ve kulübü Gremio ile anlaştığı öğrenildi. Brezilya ekibi Gremio'da forma giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Jailson için Fenerbahçe'nin kulübüne önce 2,5 milyon euro önerdiği kaydedildi. Bu teklifin geri çevrilmesi üzerine teklifini 3 milyon euro'ya çıkaran Kanarya'nın kulübü ve oyuncuyla anlaşmaya vardığı ifade edildi.

4 YILLIK İMZA ATACAK
Globo Esporte'nin haberine göre, orta sahada forma giyen Jailson'un bugün İstanbul'a gelerek 4 yıllık sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.. Gremio'da forma giyen ve 2015 yılında Chapecoanse genç takımına kiralık olarak gönderildikten sonra yeniden Gremio'ya dönen Jailson, 22 yaşında ve orta sahada görev yapıyor. Gremio formasıyla 2018 yılında ligde 14 maçta 1 golü bulunan Jailson, toplamda ise kupalar dahil olmak üzere 22 karşılaşmada 2 gollük performans sergiledi.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.