Fenerbahçe Opet şampiyonluk için sahaya çıkıyor

Fenerbahçe Opet şampiyonluk için sahaya çıkıyor
Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Sultanlar Ligi play-off final serisinde bir kez daha karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe, maçı kazanması halinde 2023-2024 sezonu şampiyonu olacak.

Sultanlar Ligi’nde şampiyonluk düğümü çözülecek mi? Fenerbahçe Opet bugün Eczacıbaşı Dynavit ile yapacağı mücadeleden galip ayrılırsa şampiyonluğunu ilan edecek. Peki Eczacıbaşı Dynavit - Fenerbahçe Opet maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Sultanlar Ligi Play-off final etabı 4. maçı 18 Nisan Perşembe günü finalistler Eczacıbaşı Dynavit ile Fenerbahçe Opet arasında oynanacak. Üsküdar Burhan Felek Vestel Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 18.00’de başlayacak. Daha önce başlangıç saati 19.00 olarak duyurulan maçın başlangıcı, Fenerbahçe futbol takımının Kadıköy’deki Olympiakos maçı nedeniyle öne çekilmişti.

Seride 2-1 üstün olan Fenerbahçe Opet, 3 galibiyete ulaşan tarafın şampiyon olduğu play-off serisinde bu akşam zaferini ilan edebilir. Eczacıbaşı ise durumu eşitleyerek 2-2’ye getirip final serisini son maça taşımak istiyor.

Sultanlar Ligi Play-Off final etabı 4. maçı 18 Nisan Perşembe günü saat 18.00’de başlayacak. Zorlu mücadele TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

Eğer bu maçı Eczacıbaşı kazanırsa seri 5. maça uzayacak ve final etabının son karşılaşması 21 Nisan Pazar günü oynanacak.

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.