Fenerbahçe transferde Galatasaray'a darbeyi vurdu! Yıldız isim hedefte... Son dakika haberi

Fenerbahçe transferde Galatasaray'a darbeyi vurdu! Yıldız isim hedefte... Son dakika haberi
Galatasaray ile girdiği şampiyonluk yarışını kazanarak mutlu sona ulaşmak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da başladı. Sarı lacivertliler ezeli rakibinin istediği yıldıza kanca attı.

Hafta sonu oynayacağı Süper Kupa finaline U19 takımı ile çıkma kararı alan Fenerbahçe'de gözler Süper Lig ve transfere çevrildi. İki alanda da yine ezeli rakibi Galatasaray ile karşılaşacak olan sarı lacivertlilerde gündeme pek çok isim geliyor. Onlardan biri de Sergi Gomez. Yönetim yıldız futbolcunun işini bir an önce bitirerek Cimbom'a çalım atmak amacında.

Ferdi satılacak

Bu sezonki performansıyla adından söz ettirmeyi başaran Ferdi Kadıoğlu için birçok takım devreye girdi. Arsenal başta olmak üzere Bayern, Dortmund, Lazio ve Napoli'nin istediği gurbetçi futbolcunun yaz aylarında ayrılması bekleniyor. Yerine gelecek ismin de yine kaliteli ve bir o kadar da adını duyurmuş biri olması hedefleniyor. Listede ise Sergi Gomez adı var.

Fenerbahçe görüşecek

Sol bek arayışlarına başlayan Fenerbahçe'de Premier Lig harekatı başladı. İspanyol oyuncu Sergi Gomez'in peşine düştü. Bu sezon 13 maçta 1 asist yapan genç futbolcu için yönetim temaslara başladı. Yazın da resmi görüşme yapılması ve sürecin olumlu sonuçlandırılması hedefleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.