Fenerbahçe tur için sahada! Ludogorets Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe tur için sahada! Ludogorets Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
Ülkemizi UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe, H Grubu'ndaki 4'üncü maçına bu akşam Bulgaristan'da çıkıyor. Sarı lacivertliler kazanması halinde üst turu garantileyecek. Ludogorets Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar...

Bu sezon çıktığı 19 maçı da kazanan ancak Trabzonspor'a yenilen Fenerbahçe, yeni bir seri başlatmak üzere ilk adımı Bulgaristan'da atacak. Sarı lacivertliler UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 4'üncü karşılaşmasına çıkacak. Ludogorets'i İstanbul'da 3-1 yenmesinin ardından bu kez deplasmanda mücadele verecek Kanarya'nın tek isteği 3 puan almak ve bir üst turu garantileyebilmek. Peki, Ludogorets Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Ludogorets Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynanacak olan Ludogorets Fenerbahçe maçı saat 23.00'te başlayacak. Zorlu mücadele 9 Kasım 2023 Perşembe günü EXXEN'den canlı yayınlancak.

Ludogorets- Fenerbahçe muhtemel 11'ler:

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Osayi-Samuel, Oosterwolde, İsmail Yüksek, Ferdi, Zajc, Crespo, Szyamanski, Kent, Cengiz Ünder, Batshuayi.

Ludogorets: Sluga, Nedyalkov, Son, Russo, Verdon, Gonçalves, Duah, Pedrinho, Caio, Delew, Rwan.

‘Fenerbahçe çok klas’

Ludogorets Teknik Direktörü Georgi Dermendzhiev, dün düzenlenen basın toplantısında bu akşamki maçla ilgili şunları söyledi: “Fenerbahçe çok klas oyunculara sahip, güçlü bir takım. Bizim için onlarla oynamak büyük bir gurur. Klasimizi ölçmek adına harika bir sınav olacak. Kendi oyunumuzu oynayacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Fenerbahçe şu anda lider. Bu maç gruptan çıkma yolunda bizim son şansımız olabilir.”

Nedelev: Ben hazırım

Bulgar ekibinin tecrübeli oyuncularından Todor Nedelev’in sakatlığı bulunuyordu. Tecrübeli oyuncu, durumuyla ilgili olarak, “Fenerbahçe maçında oyunda olup olmayacağaıma hoca karar verecek. Ben kendimi yüzde yüz hazır hissediyorum” ifadelerini kullandı. Başarılı futbolcu, “İstanbul’daki ilk maçta pozisyonlar yakalamıştık. elimizden geleni yapacağız. Fenerbahçe çok iyi bir takım ama en iyi sonucu almaya çalışacağız” diye konuştu.

Ondrej Berka ilk kez yönetecek

UEFA, Ludogorets ile Fenerbahçe arasında oynanacak mücadeleye Çekya Futbol Federasyonu’ndan Ondrej Berka’yı atadı. 35 yaşındaki FIFA kokartlı hakem, ilk kez bir Türk takımının maçında düdük çalacak. Berka’nın yardımcılıklarını vatandaşları Ivo Nadvornik ile Matej Vlcek yapacak. Karşılaşmanın VAR hakemi Miroslav Zelinka, AVAR hakemi ise Tomas Kocourek olacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.