Fenerbahçe ve Başakşehir, Dennis Kaygın savaşına girdi!

Fenerbahçe ve Başakşehir, Dennis Kaygın savaşına girdi!
Lider Fenerbahçe, Mainz alt yapısından yetişen ve bu sezon adından söz ettirmeyi başaran Dennis Kaygın'ı takibe alırken Başakşehir de gurbetçi futbolcuyu takip ediyor. 18 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin bitiyorr olması transferi daha da makul kılıyor.

Portekiz'den Isak Vural'ı, Güney Kore'den ise Jin-ho Jo'yu kadrosuna katan Fenerbahçe, lig savaşına devam etmenin yanı sıra genç yetenekler ile ilgilenmeyi de sürüdürüyor. Gözlem ağına takılan son isim ise Dennis Kaygın oldu. Alt yapısından yetiştiği Mainz'da U19  takımının formasını giyen gurbetçi futbolcu,  8 maçta 9 gol atarak yıldızını parlatıp 1 de asist yaptı. Almanya harekatına başlaması beklenen sarı lacivertlilerin rakibi ise Medipol Başakşehir. Dennis’in Alman ve İsveç pasaportu bulunuyor. Genç yetenek, alt yaş kategorilerinde Almanya’nın U18 ve U19 takımlarının formasını giydi.


Ocak ayında imza atabilir

Dennis Kaygın henüz A Milli Takım tercihini yapmadı. Bu nedenle transfer edilmesi halinde, mavi kart çıkartılarak yerli statüsünde oynayabilecek. 18 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Bu nedenle ocak ayında uygun bir bedelle kadroya katılabilir. Diğer alternatif ise önümüzdeki sezondan itibaren geçerli olacak şekilde kontrat imzalamak.

Başakşehir’in de devrede olduğu genç yıldızın menajerliğini, Fenerbahçe’nin son yıllarda birçok futbolcuyu transfer ettiği ROGON firması yapıyor.


Fenerbahçe ve Başakşehir, Dennis Kaygın savaşına girdi!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.