Fenerbahçe ve Galatasaray arasında Hakan Çalhanoğlu savaşı!

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında Hakan Çalhanoğlu savaşı!
Alman basını, Milan’da bekleneni veremeyen Hakan Çalhanoğlu için Galatasaray, Fenerbahçe ve Leverkusen’in resmi girişim yaptığını yazdı. Bild’e göre Leverkusen transferde bir adım önde

Ara transfer çalışmalarını çok yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi... Ezeli rakipler, Milan formasını giyen Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna katmak istiyor. Almanya'nın en önemli yayın organlarından Bild'in haberine göre Leverkusen de transfer için devreye girmiş durumda.

ALMANLAR GENİŞ YER VERDİ
Bıld, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Milan'la görüşerek resmi girişimde bulunduğunu belirtti. Fakat Hakan'ın eski kulübü Leverkusen'in transferde bir adım önce olduğunu da okuyucularına duyurdu.

CİMBOM'UN KOZU TERİM!
Orta alana takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın Terim faktörünü kullanacağı öğrenildi. Fenerbahçe'nin de bu transfer için ısrarcı olduğu ve önümüzdeki günlerde görüşmelerin hız kazanacağı belirlendi.

TÜRKİYE'YE GELMEYE SOĞUK!
Fakat Alman basını, Hakan Çalhanoğlu'nun Türkiye'ye transfer olmaya pek sıcak bakmadığını öne sürdü. Almanlara göre milli futbolcumuz Leverkusen'e dönmeyi en mantıklı hamle olarak görüyor. (Takvim)
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.