Fenerbahçe ve Galatasaray'a transferde kötü haber!

Fenerbahçe ve Galatasaray'a transferde kötü haber!
Süper Lig şampiyonluğa oynayan iki ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray, transferde de karşı karşıya geldi. Ancak bu kez işleri daha da zor. İstenen futbolcuya çıkan talipler kolay kolay geride bırakılacak gibi görünmüyor.

TFF'nin gelecek sezondan itibaren yürürlüğe gireceğini açıkladığı yabancı oyuncu kuralına hazırlanan dört büyük kulüp de transfer çalışmalarına başladı. Listede pek çok yerli oyuncu bulunurken ilk sıralardaki isimlerden biri de Can Uzun'du. Bu sezon harika bir performans sergileyen gurbetçi oyuncunun talipleri arasında Galatasaray ve Fenerbahçe bulunuyordu ancak kötü haberler geldi.

21 golde adı var

Nürnberg'e hayat veren isimlerden biri olarak adından söz ettirmeyi başaran Can Uzun, bu sezon forma giydiği 26 karşılaşmada 21 kez skor katkısı vermeyi başardı. Rakip fileleri 18 defa havalandırıp 3 de asist üreten Can, birçok takımın da dikkatini çekti.

Almanlar takipte

İki ezeli rakibin birbirine üstünlük sağlamak adına girdiği mücadeleden hangisinin galibiyetle ayrılacağı merakla beklenirken Almanya'dan iki takım daha Can için devreye girdi. Borussia Dortmund ve Eintracht Frankfurt genç yızı istiyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.