Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer savaşı! Yıldız ismi gündemlerine aldılar...

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer savaşı! Yıldız ismi gündemlerine aldılar...
Trendyol Süper Lig'deki zirve yarışının ardından Süper Kupa'da da karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ile Galatasaray'da gözler transfere çevrilmiş durumda. İki ezeli rakip aynı isim üzerinde yoğunlaştı. Detaylar haberimizde yer almaktadır

Bu sezon sonuç ne olursa olsun gelecek sene için önemli hamleler yapmakta kararlı olan Fenerbahçe ile Galatasaray'da transfer mesaisi erken başladı. İki ezeli rakibin birbirinden önemli yıldızlarla kadrosunu donatmayı hedeflediği yaz dönemi için pek çok futbolcunun adı gündemde yer alıyor. Hatta aynı isimler üzerinde de çalışmalar yapılıyor ve temaslar kuruluyor. Onlar arasında Wilfried Ndidi de bulunuyor.

wilfred ndidi

Orta sahaya dev güç

Bu sezon Fred'in yanına ikinci bir mücadeleci ismi yerleştirmekte zorluk çeken Fenerbahçe'de sambacının yokluğu bir hayli zor zamanlar yaşatmıştı. Trabzon deplasmanında 2 gol atarak da katkısını perçinleyen yıldız ismi yalnız bırakmak istemeyen teknik heyet ve yönetim, Ndidi'yi gözüne kestirdi. Görüşmeler için ilk temas kuruldu.

wilfred ndidi

Ndombele yerine o gelecek

Galatasaray'da ise durum daha yavaştan alınıyor. Sebebi ise hem Ndombele'nin henüz gitmemesi hem de elde aynı profilde bulunan Lucas Torreira'nın yer alması. 12 yabancı bulundurmak zorunda olan Cimbom, kadro durumunu netleştirdikten sonra girişimlerine başlayacak. Ndidi'nin sözleşmesi ise sezon sonu tamamlanıyor. Kulübü de dahil olmak üzere pek çok teklif alıyor. Kararını yazın vermesi bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.