Fenerbahçe'ye 1.93'lük kule! Bruno Petkovic kimdir kaç yaşında karieri

Fenerbahçe'ye 1.93'lük kule! Bruno Petkovic kimdir kaç yaşında karieri
Dinamo Zagreb ile yollarını ayıran Nenad Bjelica ile yeni bir maceraya başlamak üzere olan Fenerbahçe'de transfer rotası da belli oldu. Sarı lacivertlilerin ilk hamlesi santrafor mevkisine gerçekleşecek. Hırvat teknik adam vatandaşı Bruno Petkovic için raporunu sunud.

Yeni teknik direktörünü kısa süre içerisinde açıklamak ve bir an önce de transferlere başlamak isteyen Fenerbahçe'de Nenad Bjelica'nın istekleri doğrultusundaki isimler listeye alınıyor. İtalya basınında yer alan haberlere göre Kanarya'nın başına geçecek olan Hırvat teknil adamın ilk tercihi Bruno Petkovic olacak. Peki, Bruno Petkovic kimdir, kaç yaşında? Kariyeri ve istatistikleri ile ilgili detaylar haberimizde...
 


Bruno Petkovic kimdir?

16 Eylül 1994 tarihinde Hırvatistan'ın Metkovic kentinde dünyaya geldi. Futbola doğduğu kentin takımı NK Neretva Metkovic'te başladı. Altyapı kategorisinde Dinamo Zagreb'e transfer oldu. NK Zagreb ve HASK ZG'nin de alt yapı kadrolarında forma giydi. Dragovojac U19 takımından Catania'ya transfer olarak ilk yurt dışı kariyerini yaşadı. Varese, Reggiana, Trapani, Bologna ve Verona formalarıyla Çizme kariyerine son verdi. 2018-2019 tarihinde daha önce alyapısı için kapısından girdiği Dinamo Zagreb tarafından kiralandı. Sonra bonservisi 1 milyon euroya alındı. 1 Hırvatistan ligi şampiyonluğu bulunuyor. Bu sezon çıktığı 35 maçta 11 gol atıp 11 de asist yaptı. Güncel piyasa değeri 11 milyon euro. Hırvat golcünün 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 1.93 boyunda.

bruno petkovic

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.