Fenerbahçe yeni hocasını buldu: Igor Angelovski

Fenerbahçe yeni hocasını buldu: Igor Angelovski
Fenerbahçe Genel Kurulu'nda seçime tek aday olarak giren Başkan Ali Koç, teknik direktör konusuna son noktayı koymayı hazırlanıyor. Pazartesi günü yeni sezonda takımın başında yer alacak olan teknik direktörün adını kamuoyu ile paylaşması beklenen Ali Koç'un Kuzey Makedonya'nın hocası Igor Angelovski ile görüştüğü öğrenildi. Kuzey Makedonya’yı tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası’na götüren 45 yaşındaki teknik adamın diğer adaylara göre bir adım önde olduğu gelen haberler arasında.

Fenerbahçe 'de haftalardır süren teknik direktör belirsizliği sona ermek üzere. Sarı Lacivertli kulüpte tek aday olarak girdiği seçimde 2. dönemine başlayan Ali Koç, pazartesi günü yapacağı açıklamayla takımın yeni hocasını duyuracak. Sürecin başından bu yana Bielsa, Benitez, Favre, Silva, Fonseca, Villas-Boas, Bilic gibi isimlerle kontak kuran Fenerbahçe, son olarak Igor Angelovski ile görüştü. Başkan Ali Koç'un görüşme sonrası 45 yaşındaki teknik adama sıcak baktığı öğrenildi.

Kuzey Makedonya’yı tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası’na götüren Igor Angelovski'nin Fenerbahçe'ye yakın olduğu gelen haberler arasında. Daha önce Türkiye'den teklifler aldığını açıklayan Igor Angelovski, Kuzey Makedonya'ya EURO 2020'de oynattığı futbolla futbolseverlerin beğenisini kazanmıştı.

Geçtiğimiz dönemde hücum futbolunu benimsediğini belirten Angelovski, oyun felsefesinin daima hücum oynatmak olduğunu vurgulamış ve taraftarların da hücum futbolundan memnun olduğunu ifade etmişti.

UEFA-Pro Lisans sahibi olan 45 yaşındaki teknik direktör, Rabotnicki Skopje'de başladığı kariyerinde Kuzey Makedonya'daki başarısı ile dikkat çekti. Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.