Fenerbahçe yıldız isimden vazgeçmiyor! Sezon sonu teklif yapılacak

Fenerbahçe yıldız isimden vazgeçmiyor! Sezon sonu teklif yapılacak
Süper Lig'de olaylı geçen Trabzonspor derbisini kayıpsız atlatarak zirve yarışını sürdüren Fenerbahçe, transferde de önemli adımlar atacak. Bir süredir listede bulunan futbolcu için girişimler başlayacak.

Galatasaray'ın Kasımpaşa karşısında aldığı 4-3'lük galibiyet sonrasında Trabzonspor'u 3-2 yenerek hem ilk maçın rövanşını telafi edip hem de zirve iddiasını sürdüren Fenerbahçe'de şampiyonluğa inanç daha da arttı. Milyonlarca taraftarının yaşanan olayların ardından daha da kenetlenen sarı lacivertlilerin odak noktalarından biri de transfer. Listedeki isimler için tek tek nabız yoklanacak. Bir futbolcunun takıma kazandırılması adına Hollanda seferi düzenlenecek.

Guth ısrarı sürüyor

Bu sezon savunmada yaşadığı sıkıntılara son vermek isteyen Fenerbahçe'de bir süredir izlenen isimler arasında Rodrigo Guth da bulunuyor. Fortuna Sittard forması giyen ve bu sezon çıktığı 29 karşılaşmada 3 gol atıp 2 de asist yapan genç oyuncunun kulübüne teklif yapılacak. Sittard temsilcisinin futbolcusu için beklentisi ise 5 milyon eurodan aşağı değil.

Rodrigo Guth kimdir?

Fenerbahçe izleme ekibinin yakından takip ettiği Rodrigo Guth, 10 Kasım 2000 tarihinde doğdu. 23 yaşındadır. Brezilya ve Alman vatandaşlıkları bulunmaktadır. Futbol hayatına Coritiba'da başlamıştır. İlk yurt dışı deneyimi Atalanta ile oldu. Alt yapısına katıldığı İtalyan ekibinden Pescara'ya kiralandıktan sonraki durağı NEC Nijmegen oldu. 2022 yazında Fortuna Sittard bonservisine 1.1 milyon euro ödeyerek kadrosuna kattı. Bir dönem Acun Ilıcalı'nın da ortağı olduğu ve Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Işıtan Gün'ün başkanlığını yürüttüğü Hollanda temsilcisinde bugüne kadar 64 karşılaşmaya çıkan Guth, 5 gole imza attı. Bu sezon da istikrarlı formunu sürdürmeyi başardı. Sakatlık nedeniyle hiç maç kaçırmaması da en dikkat çekici yönlerinden biri. Güncel piyasa değeri 1.8 milyon euro olarak gözükmektedir. Kariyerinde Atalanta ile kazandığı 3 kupa bulunmaktadır. Brezilya U17 takımı ile de uluslar arası bir turnuva sevinci yaşadı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.