Fenerbahçe yıldız oyuncu için harekete geçti! Yeniden kulübüyle görüşülecek

Fenerbahçe yıldız oyuncu için harekete geçti! Yeniden kulübüyle görüşülecek
Bu sezon gösterdiği performansa rağmen son haftalarda büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe'de orta saha takviyesi için kollar sıvandı. Sarı lacivertliler, daha önce istediği yıldız bir isim için yeniden kulübünün kapısını çalacak.

Milyonlarca euro bonservis ve transfer ödemesi yaparak sezona giren Fenerbahçe, oynadığı 19 karşılaşmadan 19 galibiyet alıp rakiplerine gözdağı vermişti. Fakat Trabzonspor'a yenilen ve son 2 sezonda olduğu gibi liderliği kaptırdı. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Ludogorets deplasmanına çıkan sarı lacivertli ekip Bulgaristan'dan da boynu bükük ayrıldı. Ligde bu kez Adana Demirspor karşısında alınan beraberlik bazı şeylerin değişmesi gerektiğini gösterdi. Özellikle de orta sahadaki ritim bozukluğu, senaryonun farklı yazılmasına neden oldu.

Fred'in sakatlığı sistemi çökertti

Fenerbahçe'nin sene başında yaptığı transferler arasında en gözde isimlerin başında Fred geliyordu. Manchester United'dan kadroya dahil edilen sambacının yaşadığı sakatlık, Szymanski ve yanında oynayan ismin defansif anlamdaki performansını ve mücadele gücünü eksiltti. Brezilyalının oynamadığı karşılaşmalarda rakibinin oyununu bozamayan Kanarya, 3 kötü sonuçla karşılaştı. Liderliğe rağmen taraftarlar transfer gerektiği konusunda mesajlar yazıyor.

Yeniden Krunic

Yaz harekatında birçok oyuncuyla görüşen Fenerbahçe'de gündemin en sıcak isimlerinden biri Krunic'ti. Milan'ı ikna edemeyen Başkan Ali Koç ve ekibi irtibatı koparmadı. Yaşanan bu sorun nedeniyle de yeniden girişin yapma kararı aldı. Yıldız futbolcunun sona erecek kontratı nedeniyle bonservis kazanmak için son şansı olan İtalyan devinin bu kez satışa karşı çıkmaması bekleniyor. İsmail Kartal da Boşnak oyuncuyu kadroda görmek istiyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.