Fenerbahçe'de 2. transfer forvete! Jorge Jesus yönetime o ismi verdi

Fenerbahçe'de 2. transfer forvete! Jorge Jesus yönetime o ismi verdi
Bugün resmne başlayan tescil dönemi için ilk resmi hamlesini dün yapan Fenerbahçe, Adana Demirspor'dan Samet Akaydın'ı 3.7 milyon euro karşılığında kadrosuna katmıştı. Sarı lacivertliler sıradaki imzasını ise forvet için atmak istiyor. Jorge Jesus ileri uç hattı için kararını verdi ve yönetime iletti.

Joao Pedro'nun sakatlanması ve enner Valencia'nın takımdan ayrılma ihtimaline karşı forvet takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe'de ilk gündem maddesi Aboubakar. Kamerunlu forvet için devrede olan Kanarya, eğer istediği yanıtı alamazsa alternatifini de belirledi. Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda hareket eden yönetime giden isim ortaya çıktı.


Önce stoper sonra forvet

Dün akşam saatlerine doğru ilk transferini duyuran Fenerbahçe, Adana Demirspor ile Samat Akaydın için 3.7 milyon euro karşılığında anlaşma sağlamıştı. Milli stoperle birlikte tandeme önemli bir takviye gerçekleştiren yönetim, şimdi ise forvet konusunda adım atmaya hazırlanıyor. Enner Valencia'nın durumuan göre belki de 2 transfer yapması muhtemel olan Kanarya'da gündeme Fran Navarro geldi.

Portekiz medyası yazdı

Portekiz'in yüksek tirajlı gazetelerinden A Bola'da yer alan habere göre; Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, yeni bir forvet oyuncusu arıyor. Sarı - lacivertlilerin hedefindeki isim ise Gil Vicente'de forma giyen Fran Navarro. Haberde ayrıca, Fenerbahçe'nin, Portekiz kulübüne iyi bir teklif sunmaya hazırlandığı iddia edildi.


Fran Navarrro'nun kariyeri

24 yaşındaki oyuncu, bu sezon ligde oynadığı 15 maçta sekiz kez gol atmayı başarırken, iki kez de asist yaptı. İspanyol oyuncu tüm kulvarlarda ise 24 maça çıktı ve 12 kez gol sevinci yaşadı. Futbola Valencia altyapısında başlayan başarılı isim, 2019 yılında Belçika ekibi Lokeren'e kiralandı. Temmuz 2021'de ise bonservissiz bir şekilde Gil Vicente'nin yolnu tuttu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.