Fenerbahçe'de 4 ayrılık daha! Dünya yıldızlarının transferleri için gönderilecekler

Fenerbahçe'de 4 ayrılık daha! Dünya yıldızlarının transferleri için gönderilecekler
 DAMGA Editörü
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de yeni takviyeler gündemde ancak kontenjan konusunda problem yaşanmaması için öncelikle gideceklerin belirlenmesi gerekiyor. İşte topun ağzındaki 4 isim...

Hazırlıklarına Rusya sonrasında Türkiye'de devam eden Fenerbahçe, transferde de önemli işler yapmayı sürdürüyor. Sarı lacivertliler kadroya katılacak yeni yıldızlar için yer açma konusunda temaslarına hız verdi. Özellikle 4 futbolcunun gidişinde gerekli kolaylık sağlanacak. Joao Pedro, Lincoln Henrique, Gustavo Henrique ve Miguel Crespo topun ağzındaki oyuncular.

Joao Pedro geri planda

Fenerbahçe'nin transfer rotasını önemli isimlere çevirdiği mevkilerden biri forvetti. Enner Valencia'nın ayrılması sonrasında yeri Edin Dzeko ile doldu. Batshuayi'nin yanı sıra kadroda yerli olarak Umut Nayir ve Serdar Dursun da var. Yüksek maliyeti nedeniyle sambacının gönderilmesi gündemde. İlk etapta kiralık gidebilir.

Gustavo Henrique'ye talip bekleniyor

Geçen sezon Flamengo'dan geldikten sonra performansı merakla beklenen ancak hayal kırıklığı yaratan Gustavo Henrique için toplamda 2.8 milyon euro bonservis ödendi. Sambacının kullanılan satın alma opsiyonu sonrasında gözler İsmail Kartal'a çevrilmişti ve takımda görmek istememesi Breziyalı yıldızın listeye konulmasına neden oldu. Eğer kendisini isteyen bir takım çıkarsa gereken kolaylık sağlanacak.

Lincoln Henrique'ye fesih yolu

Yine geçen sezon kadroya dahil edilen isimlerden biri olarak dikkat çeken Lincoln Henrique de uzun sakatlığı sonrasında sahalardan uzak kalmıştı. Yıldız oyuncunun 4 yıllık imzaladığı sözleşme sonrasında 3 senesi daha var ancak yönetim, fesih yoluna gidebilir.

Crespo satılabilir

Bir dönem performansıyla Avrupa kulüplerini peşinden koştursa da Miguel Crespo'nun da gitme ihtimali bulunuyor. Portekizli yıldız için gözler resmi tekliflere çevrildi. Eğer bu yönde bir öneri kulübe iletilirse değerlendirmeye alınacak ve gereken kolaylık sağlanacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.