Fenerbahçe'de ayrılan ayrılana! Ocak ayında hareketli günler yaşanacak

Fenerbahçe'de ayrılan ayrılana! Ocak ayında hareketli günler yaşanacak
Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturmaya devam eden Fenerbahçe, transfer çalışmalarına başladı. Sarı lacivertliler belirlediği isimlerin alınması konusunda girişimler yapacak. Diğer yandan ayrılacak futbolcular da netleşmek üzere. İşte detaylar...

Yeni sezonda yakaladığı performansla uzun süre sonra şampiyonluk kupasına uzanmak isteyen Fenerbahçe, liderliğin keyfini yaşarken diğer yandan kadrosunu da güçlendirmenin hesaplarını yapıyor. Spartak Trnava karşılaşmasıyla birlikte Konferans Ligi kulvarında da devam etmeyi hedefleyen Kanarya'da gidecek isimler de merakla bekleniyor. Takımdan ayrılması muhtemel futbolcula da belli oluyor. Detaylar haberimizde.

İsteyenleri var

Takımda bu sezon isteneni veremeyen ve katkıları sınırlı kalan Joshua King, Batshuayi ve Ryan Kent için İngiltere'den talipler var. Üç futbolcunun ocak ayındaki adresleri yeniden Ada olabilir. Ayrıca Belçikalı oyucuyu farklı ülkelerden de isteyenlerin bulunduğu biliniyor. Hücum hattına takviye yapmayı hedefleyen İsmail Kartal ve ekibi, 3 ayrılığa onay verecek.

Ya fesih ya satılık

Fenerbahçe'nin uğraşacağı isimlerden ikisi de Luan Peres ile Lincoln. Brezilyalı oyuncuların lisansları sakatlık nedeniyle çıkarılmadı. Devre arasında da gönderilmeleri planlanıyor. Eğer talipleri çıkmazsa da fesih yoluna gidilerek ilişkilerinin kesilmesi konusunda girişimlere başlanacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.