Fenerbahçe'de ayrılık üstüne ayrılık yaşanacak! İsmail Kartal biletlerini kesti

Fenerbahçe'de ayrılık üstüne ayrılık yaşanacak! İsmail Kartal biletlerini kesti
Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verip zafere ulaşmak isteyen Fenerbahçe'de gelen oyuncuların ardından sıra gideceklere geldi. Beş oyuncu ile yolların ayrılması düşünülüyor.

İsmail Kartal yönetiminde yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe, yaptığı transferlerle 10 yıllık özlemi gidermek amacında. Yıldızlarla dolu kadrosuna yeni takviyeler yapan sarı lacivertlilerde sıra gidecek isimlere geldi. Attila Szalai'nin bonservisiyle satılmasının ardından topun ağzındaki oyuncular da gönderilecek. Detaylar haberimizde yer alıyor.

2023/07/10/attila-szalai-1551523.jpg

Szalai'ye 14 milyon euro

Güney Kıbrıs'tan 2.2 milyon euroya transfer edildikten sonra adından söz ettiren ve birçok dev kulübün listesine giren Attila Szalai, Hoffenheim ile anlaştı. 15 milyon euro ödenecek olan Macar futbolcu, veda mesajı yayımladı.

467756.webp

"Çok duygusal günler yaşıyorum. Fenerbahçe'yi çok seviyorum. Fenerbahçe benim ailem. Umarım tekrar Fenerbahçe'de olurum. Umarım kısa sürede tekrar görüşürüz. Bundan sonra Fenerbahçe'nin en büyük taraftarı olacağım. Fenerbahçe'de 2,5 yılda harika deneyimler yaşadım. Fenerbahçe ailesindeki herkese müteşekkirim. Hayatımda şu ana kadarki en güzel anılarımdı bunlar. Onlara her zaman minnettar olacağım. Bu ayrılık bir veda değil. Bu bir, 'tekrar görüşürüz' mesajı. Türkiye'yi ve İstanbul'u çok seviyorum. Benim için burası 'ikinci ev' gibi. Burayı özleyeceğime eminim. Vaktim oldukça buraya geleceğim. Ayrıca stada gelip, ailem olan Fenerbahçe'yi destekleyeceğim."

63d4df4680a0333f1c376096.webp

O isimler yollanacak

Tadic, Szymanski, Dzeko ve daha birçok yıldızı kadrosuna katan Fenerbahçe'de yabancı kontenjanı da doldu. Yeni takviyeler için de ayrılıklar gerekiyor. Bu hafta Diego Rossi, Miguel Crespo, Osayi Samuel, Joao Pedro ve Gustavo Henrique’nin de durumlarının netlik kazanması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.