Fenerbahçe'de büyük kriz! 1. Lig kararı çıkarsa...

Fenerbahçe'de büyük kriz! 1. Lig kararı çıkarsa...
Trabzonspor maçında yaşananların ardından 2 Nisan'da olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe'de 1. Lig'e düşme gündemi ele alınacak. Ancak bu bazı olumsuzlukları da beraberinde getirebilir. Yabancı oyuncuların bazıları ayrılabilir.

Pazar akşamından bu yana Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinde gündeme oturan Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından birçok taraftar gözaltına alınmış ve bazıları tutuklanmıştı. Fenerbahçeli futbolcuların da ceza alıp almayacağı da merak konusu haline gelmişti. Başkan Ali Koç da hem yaptığı açıklamada hem de kulübün resmi kanallarından olağanüstü genel kurul çağrısı yaparak 1. Lig'e düşme dahil birçok konunun ele alınabileceğini duyurmuştu. Ancak bu durum bazı ayrılıkları beraberinde getirebilir. Özellikle yabancı futbolcuların bazıları için menajerlerinin bilgi istediği öne sürülüyor.

Oylamaya sunulacak

2 Nisan'daki olağanüstü genel kurulda küme düşme dahil birçok konu ele alınacak. 1. Lig İçin de oylama gerçekleştirilecek. Şu an her ne kadar bu yönde bir kanaat oluşsa da farklı sorumlulukların getirebileceği de aşikar. Ayrıca kulüp borsaya açık. Diğer yandan bazı futbolcuların menajerlerinin de süreçle ilgili bilgi aldığı ortaya çıktı. Son gelişmelere göre Livakovic, Djiku, Oosterwolde, Osayi-Samuel, Fred ve Szymanski'nin menajerleri kulüple temas kurdu ve bilgi talep etti.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.