Fenerbahçe'de Edin Dzeko'nun İstanbul kariyeri sona eriyor

Fenerbahçe'de Edin Dzeko'nun İstanbul kariyeri sona eriyor
Şampiyonluk umuduyla yeni sezona başlayan Fenerbahçe'nin en önemli kozlarından biri olarak transfer edilen Edin Dzeko, İstanbul'daki son günlerine girdi. Arap basını Boşnak yıldızın her geçen an Al Hilal'e daha yakın olduğunu yazdı.

Geçen sezon Fenerbahçe'yi yöneten Jorge Jesus bu kez de sarı lacivertlilerin golcüsünü alıyor. Portekizli teknik direktör yönetime verdiği rapor doğrultusunda Boşnak yıldızın alınması yönünde görüş bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen Riyad temsilcisinin ekibi, Kanarya'nın kapısını çaldı ve görüşmeler başladı. İsmail Kartal ile zaman zaman sorunlar yaşadığı iddia edilen 37 yaşındaki golcü futbolcunun İstanbul'daki son günleri olmasına kesin gözle bakılıyor.

30 gole katkısı var

Fenerbahçe'ye imza attıktan sonra formasını sırtına geçirip gol atmaya ve asist yapmaya başlayan Edin Dzeko, 33 kez sahaya çıktı. 22 kez rakip fileleri sarsarken 8 defa da arkadaşlarına servis yapmayı başardı. 90 dakika üzerinden 28 karşılaşmada yer alan deneyimli santrfor performansından hiçbir şey kaybetmediğini de gösterip herkese kalitesini ispatladı.

Evrakları hazırlanıyor

Arap basını, Edin Dzeko için Al-Hilal'in evrakları hazırlamaya başladığını yazdı. Dün Arap medyasında yer alan haberlerde; tarafların 11 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardığının altı çizilirken, işin resmiyete dökülmeye başladığı da vurgulandı. Sözleşmesi 2025'te bitiyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.