Fenerbahçe'de hedef rekor transfer! Eğer anlaşmaları tamamlanırsa...

Fenerbahçe'de hedef rekor transfer! Eğer anlaşmaları tamamlanırsa...
Son senelerde transfer konusunda önemli adımlar atan Fenerbahçe'de yaz hazırlıkları da başladı. Sarı lacivertliler yine hareketli bir dönem için kolları sıvadı. Hedefte rekor gelir elde etme çabası var.

Kasımpaşa engelini son dakikada geçen ve bu akşam kupada MKE Ankaragücü'ne konuk olacak Fenerbahçe'de diğer yandan transfer çalışmaları da devam ediyor. Sarı lacivertlilerde sezon nasıl tamamlanırsa tamamlansın satılacak oyuncular üzerinden elde edilecek gelirlerle alımlar yapılacak ve kadro şekillenecek. Arda Güler sonrası ise hedef daha da büyüdü. Eldeki yıldızlardan özellikle Ferdi ve Szymanski büyük meblağlar vaat ediyor. Ayrıca Oosterwolde'nin de talibi çok.

Paylaşılamıyorlar

Fenerbahçe'deki performanslarıyla ilerleyen yıllara damga vurması beklenen 3 futbolcu için sarı lacivertlilerin kapısı çalınmaya devam ediyor. 12 gol ve 14 asistle Tottenham ve Leverkusen'i peşine takan Szymanski için son iddia Napoli hakkındaydı. 30 milyon euro civarında bonservis bekleniyor. Ferdi'de de yine İtalyan ekibinin devrede olduğu iddia ediliyor. Milli futbolcu için kapı 25 milyon eurodan açılacak. Hollandalı stoperden de 18 milyon euro üzerinden pazarlık yapılacak. Eğer tüm bu anlaşmalar olursa sarı lacivertlilerin tarihinde en yüksek girdi olan transfer dönemine imza atılacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.