Fenerbahçe'de ilk hedef stoper! Yıldız isim ayrılıyor...

Fenerbahçe'de ilk hedef stoper! Yıldız isim ayrılıyor...
Sivasspor'u 4-1 yenerek ligde son 2 maçını da kazanan Fenerbahçe liderliğini sürdürürken diğer yandan transfer çalışmaları da hız kazandı. Sarı lacivertliler ilk hamlesini stoper mevkisine yapabilir. Takımdan bir ismin ayrılması bekleniyor.

Sezon başında yaptığı transferlerle adeta gövde gösterisi sunan Fenerbahçe, kadrosunu birçok yıldızla donatmıştı. Dzeko, Fred, Tadic, Livakovic ve daha birçok önemli isme imza attıran yönetimin stoper hamleleri ise Becao ile Djiku olmuştu. Brezilyalı stoperin yanı sıra Afrikalı oyuncunun da sakatlanması sonrasında bu mevkide çok da alışık olmayan Oosterwolde'nin oynaması ile birlikte yeterli görülmeyen Samet'in performanssızlığı yenibir arayışın başlamasına neden oldu. Listeye birçok isim yazılırken yabancı kontenjanı için bir kişinin ayrılması gerekiyor.

Yabancı doldu taştı

Fenerbahçe'nin kadrosunda bulunan yabancı futbolcuların sayısı limitin de üstünde. 14'ün üzerine ayrıca lisansı çıkartılmayan Luan Peres ve Lincoln var. İki sambacı sakatlıkları nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak ancak Lincoln'ün dönme ihtimali bulunuyor. Burada ya fesih ya da gönderme konusunda bir aksiyon alınması gerekiyor. Deneyimli stoper ise ülkesinden kendisine talip olan takımlara imza atabilir. Brezilya medyasına göre 2 takım devrede ve durumunu yakından takip ediyor.

Orta sahadan ayrılık yaşanabilir

Bu sezon istenen katkıyı veremeyen orta sahadaki 2 futbolcunun ayrılması gündemde. Miha Zajc transferin son gününde imza attı ve kendisinden beklentiler çok yüksekti. Ancak istenen seviyeye gelemedi. Miguel Crespo da eski günlerinin çok uzağında. Avrupa'nın birçok kulübü kendisini isterken şu an daha önce istenen fiyatın çok altında satılabilir.

Stopere hamle

Teknik heyet ve yönetim mevcut sorunu çözebilecek bir ismi getirebilmek için hazırlıklarına başladı. Buraya yapılacak hamle için yerli isimler dahil araştırmalar yapılıyor. Çağlar Söyüncü'nün Atletico Madrid'de süre almamasından dolayı İspanya çıkarması da yapılabilir. Diğer yandan da genç ve potansiyelli isimlere bakılıyor. Kim Jae-Min gibi para kazandırması muhtemel defans oyuncuları için de geniş çaplı tarama gerçekleştiriliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.