Fenerbahçe'de ilk imza geliyor! Maaşına zam yapılacak

Fenerbahçe'de ilk imza geliyor! Maaşına zam yapılacak
Trabzonspor'u 3-2 yenen Fenerbahçe'de kadro yapılanmasına şekil vermek üzere önemli adımlar atılıyor. Sarı lacivertlilerde yıldız isimle sözleşme imzalanacak.

Milyonlarca taraftarına uzun bir süre sonra şampiyonluk hediye etmek isteyen Fenerbahçe'de hummalı bir çalışma söz konusu. Hem yönetim hem teknik heyet hem de izleme komitesi belirlenen oyuncular üzerindeki izlemelerini ve pazarlıklarını sürdürüyor. Özellikle yönetim, kendi durumunu netleştirdikten sonra imzalar atılması konusunda istekli olsa da takımın mevcut yıldızlarını bırakmama konusunda da gaza basıldı. Gündemde bir isim var ve imza atmasına kesin gözle bakılıyor. Bright Osayi-Samuel'in İstanbul'daki kariyeri uzayacak gibi gözüküyor.

QPR'dan sözleşmesi sezon sonunda bitecek kontratına rağmen bonservis ödenerek alınan Bright Osayi-Samuel, sağ kanat olarak geldiği Fenerbahçe'de sağ beke de geçiş yaptı. Adını duyurmayı ve ön plana çıkmayı başaran Nijeryalı futbolcunun peşinde de çok sayıda takım bulunuyor. Bunu bilen yönetim de harekete geçerek menajerini İstanbul'a çağırdı. 600 bin euro kazanan Osayi-Samuel'in yeni maaşının 1 milyon euronun üzerine çıkması bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.