Fenerbahçe'de kontrat kararı! İki yıldız gelecek sezon olmayabilir

Fenerbahçe'de kontrat kararı! İki yıldız gelecek sezon olmayabilir
Şampiyonluk yarışında yoluna devam eden Fenerbahçe'de sözleşmesi bitecek oyuncular hakkındaki karar belli oldu. Sarı lacivertliler görüşmeleri sezon sonuna bıraktı. Peki neden? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Corendon Alanyaspor maçından 2-2'lik beraberlikle ayrılıp zirveyi ezeli rakibi ve tek takipçisi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de yaz ayları için de çalışmalar sürüyor. Transfer konusunda acele etmek istemeyen Kanarya özellikle mevcut oyunculardan sözleşmeleri sona erecek isimler hakkında kararını verdi.

Sezon sonuna bırakıldılar

Fenerbahçe'de bu yaz kontratları bitecek olan Michy Batshuayi ile Mert Hakan Yandaş'ın durumuna sezon sonunda bakılacak. Nedeni ise bu gündemde kafalarının sahada dışına çıkmaması ve Başkan Ali Koç'un göreve devam etmemesi halinde yeni yönetime maaş yükü bırakmak istememesi.

Batshuayi'den süper performans

Her ne kadar zaman zaman eleştirilse de gol konusunda çok da sıkıntı yaşamayan Batshuayi bu sezon 1216 dakikaya tam 17 gol ve 3 de asist sığdırmayı başardı. Yaklaşık 14 karşılaşmada 20 kez skora etki eden Belçikalının bu formu farklı takımların da dikkatini çekti ve isteyeni çok. Mert Hakan Yandaş ise zaman zaman gösterdiği agresif tavırlar nedeniyle kulüpte kalmayabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.