Fenerbahçe'de kritik hafta! İmzalar atılmazsa büyük hüsran

Fenerbahçe'de kritik hafta! İmzalar atılmazsa büyük hüsran
Fenerbahçe'de iç transfer çalışmaları da başladı. İlk sıradaki isim Altay Bayındır. Sezon sonu sözleşmesi bitecek kaptanla anlaşma zemini aranacak.

Yarın derbide Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de iç transfer çalışmalarına start verildi. Sarı lacivertliler sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Altay Bayındır ile sözleşmesini uzatma konusunda görüşmeler gerçekleştirecek. Eğer yıldız kaleci teklifi kabul etmezse 1 Ocak'tan itibaren isteidği kulübe gitme hakkını eline alacak.



Ankaragücü'nden geldi

Fenerbahçe'ye 2019 yılında Ankaragücü'nden 1. 5 milyon euro karşılığında transfer olan Altay Bayındır zaman zaman eleştirilse de adını hep zirveye yazdırmayı başardı. Uğurcan Çakır ile girdiği milli formada geri kalması eleştiri sebebi oldu. Ama birçok Avrupa kulübü kendisini yakından takip ediyor.  Bugüne kadar 125 kez çıktığı sarı lacivertli forma ile kalesinde 140 gol gördü. 39 kez kalesini rakiplere kapattı.


 

Inter takipte

Altay için uzun süredir Inter'in devrede olduğu İtalya medyasında yer alıyor. Diğer yandan da Ajax'ın 24 yaşındaki file bekçisini istediği iddiaları basında sayfalarca yazılmıştı. Bu durum Fenerbahçe'nin işini zorlaştıracak gibi görünüyor. Çünkü Altay eğer 1 Ocak'a kadar imza atmazsa bu tarihten sonra istediği takıma bonservissiz gitme imkanı var.


 

Kritik gün

Yarın Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'de zorlu mücadele sonrasında Altay ile masaya oturularak anlaşma konusunda mutabakata varmak için görüşmeler gerçekleştirilecek. Taraftarlar da bu sürecin nasıl sonuçlanacağını merakla bekliyor. Kanarya'nın Altay için yüksek bir bonservis beklentisi de var. Eğer anlaşam sağlanamazsa yüksek meblağdan da mahrum kalınacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.