Fenerbahçe'de Mauricio Lemos ve Sadık ile yollar ayrılıyor

Fenerbahçe'de Mauricio Lemos ve Sadık ile yollar ayrılıyor
Szalai transferiyle birlikte takımdaki stoper sayısı 5’e yükseldi. Mauricio Lemos ya da Sadık Çiftpınar’dan biriyle yolların ayrılması kararı alındı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın göreve gelmesinin ardından takımda şans verdiği isimler arasında yer alan Rıdvan Yılmaz, Kara Kartal’ın sol bek hattında önemli bir çıkışa imza atmıştı. Geçen sezonun son bölümünde bu bölgede Caner Erkin’i kulübede bekleten 19 yaşındaki futbolcu, yeni dönemde de geri planda kalmadı. Aytemiz Alanyaspor’dan Fabrice N’Sakala’nın transfer edilmesinin ardından tecrübeli oyuncuyla forma rekabetine giren Rıdvan, 18 lig maçının 10’unda görevi kaptı. Son olarak geçen hafta Galatasaray’la oynanan derbiye ilk 11’de çıkıp bir de asist yapan yetenekli futbolcu, istikrarının karşılığını almaya devam ediyor. Türkiye U21 Milli Takımı’nda da başarıyla görev yapan 1,74’lük oyuncu, adım adım A Milli Takım’a gidiyor.


Uzun süredir takip ediyor

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’in uzun süredir takibinde bulunan Rıdvan Yılmaz, Haziran ayında düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Ay-Yıldızlılar’ın kadrosunda yer alacak. Rıdvan’ın Beşiktaş’taki gelişimini yakından takip eden Şenol Güneş’in, Siyah-Beyazlılar’ın teknik ekibinden de sık sık bilgi aldığı öğrenildi. Son olarak Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’la bir görüşme gerçekleştiren Güneş’in, “Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Milli Takımımız’ın sol beki Rıdvan olacak” dediği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.