Fenerbahçe'de Mert Müldür'ü endişelendiren haber!

Fenerbahçe'de Mert Müldür'ü endişelendiren haber!
 DAMGA Editörü
Sarı lacivertlilerin bu sezon kadrosuna kattığı ve İsmail Kartal'ın da çok beğendiği Mert Müldür'e yurt dışından kötü haber geldi. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Galatasaray ile birlikte girdiği şampiyonluk mücadelesinde geriye düşen Fenerbahçe, bu akşam Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Sarı lacivertliler Karadeniz'den 3 puanla dönerek yeni bir sayfa açmak ve rekabetten kopmamak amacında. Kadrodaki isimlerden biri de Mert Müldür olacak. Avusturya çıkışlı gurbetçi futbolcuya kötü haber geldi.

Avrupa'da yok

Bu sezon çıktığı 21 maçta 1 gol atıp 3 asist yapan Mert Müldür her ne kadar eleme aşamasında yer alsa da UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarında listeye yazılmadı. Son 16 turunda oynanacak karşılaşmalarda da forma giyemeyecek. Ancak süre aldığı her dakikayı sonuna kadar iyi değerlendirerek hem teknik heyetin elini kolaylaştırdı hem de milli takım için bir alternatif olduğunu kanıtladı.

Osayi-Samuel geliyor

Fenerbahçe'de bir süredir ilk 11 oynayan Mert Müldür için kötü bir haber geldi. Nijerya ile Afrika Uluslar Kupası'nda finale yükselen ancak Fildişi'ne kaybederek büyük üzüntü yaşayan Bright Osayi-Samuel kadroya geri dönüyor. Burada Mert Müldür'ün geri plana mı çekileceği yoksa oynamaya devam mı edeceği herkes tarafından merakla bekleniyor. Ancak deneyimli teknik adamın tercihini Afrikalı yıldızdan yana kullanması muhtemel.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.