Fenerbahçe'de ROGON rüzgarı esmeye devam ediyor! Bir isim daha gündemde...

Fenerbahçe'de ROGON rüzgarı esmeye devam ediyor! Bir isim daha gündemde...
Ali Koç'un başkanlık koltuğuna oturmasından sonra transferdeki en uğrak adreslerden biri haline gelen ROGON ocak ayında da çok konuşulacak. Sarı lacivertliler bu zamana kadar attırdığı imzalara bir yenisini daha ekliyor. Freiburg'un sağ kanat oyuncusu Sallai sarı lacivertlilere yakın.

Fenerbahçe'de transfer denildiğinde akla gelen ilk maddelerden biri ROGON oluyor. Sarı lacivertliler Alman şirketinden bugüne kadar Pelkas, Luiz Gustavo, Berisha, Tolga Ciğerci, Serdar Dursun, Falette, Max Meyer ve Szalai'yi aldı. Basında adı geçen birçok futbolcunun da bu şirkete bağlı olması sebebiyle taraftarların eleştirileri giderek artıyor. Son olarak ise Roland Sallai gündeme geldi. Danimarkalı oyuncunun hakları da aynı firmada.


 

Taraftar merak ediyor

Ali Koç'un başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana transfer dönemlerinde etkili olan ROGON hakkında zaman zaman haberler çıkmış ve birçok iddia ortaya atılmıştı. Fenerbahçe Kulübü de bu söylentileri yalanlamıştı. Ancak taraftar aynı menajerlik şirketinden sürekli oyuncu alınmasını eleştirmeyi sürdürüyor. Takımın istenen sonuçları da alamaması bunda etkili rol oynuyor.

roland sallai
 

Yorum yaptı

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, bir yandan Altay maçı hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan transfer çalışmalarına da devam ediyordu. Sarı lacivertliler Freiburg'da forma giyen 24 yaşındaki kanat oyuncusu Roland Sallai'yi de gündemine almıştı. Macar futbolcu Fenerbahçe'yi Instagram'dan takibe alırken, Altay maçı ile ilgili yapılan paylaşıma da yorum yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.