Fenerbahçe'de Ryan Kent'ten flaş karar! Ayrılıyor...

Fenerbahçe'de Ryan Kent'ten flaş karar! Ayrılıyor...
Fenerbahçe'nin bu sezonki ilk transferi olan Ryan Kent, beklediği forma şansını bulamamasından dolayı ayrılık kararı aldı.

Geride kalan sezonu Türkiye Kupası şampiyonluğu ile tamamlayan Fenerbahçe'de ilk transfer Ryan Kent olarak açıklanmıştı. İngiliz futbolcunun İskoç devi Rangers FC ile kontratının sona ermesinin ardından devreye giren Kanarya, süreci lehine tamamlamayı başarmıştı. Sarı lacivertlilerde forma bulma ümidi ile başladığı sezonda beklediği şansı bulamaması üzerine İngiliz yıldızdan flaş bir karar geldi. Daha önce de hakkında spekülasyonlar çıkan Kent, bu kez ayrılmak için menajerine talimat verdi.

3 gole katkısı var

Bu sezonun en flaş transferlerinden biri olarak Fenerbahçe ile 4 yıllık kontrat imzalayan Ryan Kent, geride kalan dönemde 3 gole katkıda bulundu. 1 kez rakip fileleri sarsarken 2 de asist yaptı. Mevcut piyasa değeri 9 milyon olan 27 yaşındaki futbolcunun 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Talibi de var

İsmail Kartal'ın planlarında kalıcı olmayı başaramayan Ryan Kent için ayrılık kapıda gözüküyor. Zira kendisine bir talip de çıktı. Ada ekiplerinden Shieffield United, kiralama teklifi yapmak üzere Fenerbahçe'nin kapısını çalacak. Başkan Ali Koç'un ise önce İsmail Kartal'ın raporuna göre hareket edeceği ve kafasında bonservisli gönderme düşüncesi oluşabileceği öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.