Fenerbahçe'de Trabzonspor mağlubiyeti sonrası flaş ayrılık talebi!

Fenerbahçe'de Trabzonspor mağlubiyeti sonrası flaş ayrılık talebi!
Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor'a yenilerek liderliği ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de harektli saatler yaşanıyor. İddialara göre sarı lacivertli ekipte bir oyuncu ayrılık isteğinde bulundu.

Ligde 10, Avrupa'da da 9 olmak üzere toplamda çıktığı 19 maçı kazanan Fenerbahçe, geride kalan cumartesi günü evinde ağırladığı Trabzonspor ile karşılaştı. Kanarya, kesin galibiyet hedefiyle çıktığı mücadelede rakibi karşısında 3-0 geriye düştü ancak Miguel Crespo ve Dusan Tadic'in düşürülmesiyle kazanılan penaltılarla karşılaşmaya ortak olmayı başarsa da yenilgiden kurtulamadı ve bu sezon ilk kez puan kaybetti. Bu aynı zamanda liderlik koltuğunun da Galatasaray'a kaptırılması anlamına geliyordu. Sarı kırmızılılar sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 yenerek puanını 31'e yükseltti ve zirvenin yeni sahibi oldu.

Transferde hareket var

Sarı lacivertli ekipte transfer harekatı da başladı. Gelecek oyuncuların yanı sıra gidecek isimler de belirlenmeye başlanırken kadrodan bir futbolcu ayrılmak istediğini söyledi. Kadrodaki en önemli yıldızlardan biri olarak göze çarpan öğrencisi hakkında ne karar vereceği merak edilen Teknik Direktör İsmail Kartal'dan gelecek rapor bekleniyor.

Batshuayi ayrılabilir

Beşiktaş'ta eleştirilen performansına rağmen Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı Michy Batshuayi, geçen sezon önemli bir gol istatistiği yakalamıştı. Bu sezon ise Edin Dzeko'nun arkasınada kalan Belçikalı yıldızın katkısı sınırlı oldu. Deneyimli çalıştırıcının planlarına dahil olmayı başaramayan deneyimli golcünün ocak ayında ayrılmasına kesin gözle bakılıyor.

Talebini iletti

Yedek oturmak istemeyen ve sürekli oynayabileceği bir kulübe imza atmayı düşünen Michy Batshuayi, bu talebini teknik heyet ve yönetime iletti. 30 yaşındaki forvete eğer resmi teklif gelirse kolaylık sağlanabileceği söylendi. Ara transferde hareketli günler yaşayacak olan Kanarya, Becao'nun sakatlığı, Luan Peres'in dönüşünün belirsizliği ve Samet Akaydın'ın form grafiği nedeniyle en az 1 stoper kesinlikle alacak. Batshuayi'nin ayrılık talebinin ardından da Fenerbahçe'nin ocak ayında en az 2 oyuncu transfer edeceği kesinleşti.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.