Fenerbahçe'de yıldız oyuncu ayrılığın eşiğinde! Teklif geldi, son gün yarın

Fenerbahçe'de yıldız oyuncu ayrılığın eşiğinde! Teklif geldi, son gün yarın
Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe diğer yandan transfer için de çalışmalarını sürdürüyor. Sarı lacivertlilerde bir ayrılık söz konusu. Yarın ise son gün. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de 28. haftayı ezeli rakibi Galatasaray'ın 2 puan gerisinde ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, bir diğer yandan transferlere odaklanmış durumda. Sonuç ne olursa olsun gelecek sezon da iddialı bir kadro kurmakta kararlı olan Kanarya'da yeni gelişmeler yaşanıyor. Ocak ayında imza atan Krunic'in ayrılması söz konusu.

3 transferden biriydi

Savunmadaki zaaflarını gidermek isteyen Fenerbahçe Çağlar ve Bonucci'yi almış, Fred'in yokluğunu aratmayacak ve onu da destekleyecek bir isim olarak da Krunic'i satın alma opsiyonuyla kiralamıştı. Büyük ses getiren imza sonrasında Boşnak oyuncudan beklentiler de aynı doğrultudaydı fakat şu ana kadar frekanslar tutmamış gibi gözüküyor.

Brezilya'ya gidebilir

Krunic'in beklentilerin altında kalması üzerine Flamengo, Boşnak yıldız için menajeriyle irtibata geçerek durumunu sordu. İsmail Kartal'ın kararını vereceği deneyimli futbolcunun yanı sıra William Carvalho'yu da isteyen kırmızı siyahlılar, yarın bitecek transfer döneminde imzaları attırmayı planlıyor. FIFA kuralları gereği 31 yaşındaki orta saha oyuncusunun aynı sezonda üçüncü bir takımda oynaması hususunda engel teşkil etmiyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.