Fenerbahçe'den 4 transfer birden! Sezon başında gelenler dahi gidiyor

Fenerbahçe'den 4 transfer birden! Sezon başında gelenler dahi gidiyor
Trabzonspor yenilgisi sonrası çıktığı Ludogorets ve Adana Demirspor maçlarını da kazanamayan Fenerbahçe'de transfer harekatı başladı. Sarı lacivertlilerde İsmail Kartal'ın belirlediği 4 mevkiye takviye yapılacak.

19 karşılaşmada 19 galibiyet alarak önemli bir seri yakalayan ancak Abdullah Avcı'nın yeniden başına geçtiği Trabzonspor'a yenilerek ilk mağlubiyetini alan Fenerbahçe'de Ludogorets'e karşı alınan ikinci yenilgi tepki ile karşılanmıştı. Adana Demirspor ile de berabere kalan Kanarya'da artık transfer sesleri daha yüksek sesle konuşuluyor. Verim alamayan yeni transferler dahi 4 isimle yollar ayrılacak.

Mevkiler belirlendi

Sezonun en kritik dönemlerinden birine giren Fenerbahçe, ilk yarıyı lider kapatabilmek adına tüm maçlarını kazanmak ve yeni bir seri yakalamak amacında. Ancak eksiklerin de giderilmesi gerekiyor. İlk olarak stopere Becao ve Djiku'nun yokluğunda onları aratmayacak bir isim alınacak. Luan Peres'in gönderilmesi bekleniyor. Orta sahada Fred'in sakatlığı merkezin çökmesin neden olmuştu. Zajc'ın beklentilerin altında kalması, transfer konusunda adım atılması gerektiğini gündeme getirdi. Diğer yandan sol kanatta hem Johshua King hem de Ryan Kent, Dusan Tadic'in alternatifi olmayı başaramadı. Forvette de Michy Batshuayi gönderilecek ve yıldız bir isim alınacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.