Fenerbahçe'den Alexis Sanchez harekatı!

Fenerbahçe'den Alexis Sanchez harekatı!
Fenerbahçe'de ocak ayındaki ara transfer dönemi için kadroyu güçlendirme çalışmaları başladı. Kanarya, beklentileri karşılamayan ve talipleri olan Joao Pedro'nun yerine Marsilya'da teknik direktör Igor Tudor'la sorunlar yaşayan Alexis Sanchez'i kadrosuna katmayı planlıyor.

Fenerbahçe'de devre arası transfer dönemi için çalışmalar başladı. Sezon başında Jorge Jesus'un gelişi ile birlikte takıma birçok takviye yapan sarı lacivertlilerde, o dönemde en çok ön plana çıkan isimlerin başında Joao Pedro geliyordu. Ancak yıldız oyuncu bir türlü beklenen patlamayı yapamadı. İtalyan basınında tecrübeli oyuncunun Çizme'ye geri döneceği iddia edildi. Sarı-lacivertliler de bunun üzerine harekete geçti. Fenerbahçe'de ara transferin çok hareketli geçeceğine ilişkin sinyaller güçleniyor.

Bekleneni veremeyen Joao Pedro'ya Sampdoria ve Torino'nun talip olması üzerine F.Bahçe eski gözdesi Alexis Sanchez'e rotayı çevirdi. Kanarya, aynı Cengiz Ünder gibi Marsilya'da teknik direktör Tudor'la sorun yaşayan Sanchez için ön araştırmalara başladı. Eğer Pedro satılırsa Fenerbahçe 33 yaşındaki golcü için ocak ayında Marsilya'nın kapısını çalacak. Kanarya, Torino ve Sampdoria'nın istediği Pedro'yu satıp yerine Şili'li golcü Alexis Sanchez'i almayı planlıyor. Bu sezon ligde 12 maçta 5 gol atan Sanchez, Tudor'un hemen her maçta kendisini oyundan almasından rahatsız. 33 yaşındaki futbolcu yaz transfer döneminde de Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti. Şilili yıldız kariyerinde Udinese, River Plate, Barcelona, Arsenal, Manchester United, Inter ve Marsilya gibi dev takımların formasını giydi. Sanchez hücumun her bölgesinde oynayabiliyor. Tecrübeli yıldızın Marsilya ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Ayrıca sözleşmede 1 yıl uzatma opsiyonu bulunuyor. Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.