Fenerbahçe'den dev hamle! İtalyan yıldız için hedef İngiltere

Fenerbahçe'den dev hamle! İtalyan yıldız için hedef İngiltere
Trendyol Süper Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı lacivertliler belirlediği futbolcular için girişimlerini hızlandırırken gündemde Ada seferi var. Yıldız oyuncu için çıkarma yapılacak.

Dün akşam Galatasaray ile Kadıköy'de oynadığı karşılaşmadan 0-0'lık beraberlikle ayrılan ve ilk yarıyı lider bitiren Fenerbahçe'de transfer harekatı başladı. Sarı lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal'ın istediği futbolcuların kadroya katılması konusunda girişimler yapılacak. İlk sırada ise orta saha takviyesi var. Oyun kurabilen ve mücadelesi ile de ön plana çıkabilen bir profil belirleyen deneyimli çalıştırıcı, Jorginho'yu ilk sıraya aldı.

Düzenli oynayamadı

Piyasa değeri bir dönem 65 milyon euroya kadar yükselen ancak sonrasında düşüş yaşayan Brezilya asıllı İtalyan futbolcu Jorginho, bu sezon istediği süreyi alamadı. Londra ekibinden ocak ayında ayrılmasına da kesin gözle bakılıyor. Devreye giren Fenerbahçe 1 yıl daha opsiyonu bulunan yıldız oyuncuyu kulübünden isteyecek. Cüzi bir bonservisle transferin tamamlanması hedefleniyor. Bu süreçte Kanarya'yı en çok zorlayacak konu ise Suudi Arabistan'da ödenen uçuk bonservisler ve ödenen yıllık maaşlar.

2 gol attı

Bu sezon çıktığı 18 karşılaşmada sadece 832 dakika süre alabilen Jorginho, 1 gol atabildi. Sadece 29 Kasım'da oynanan ve 6-0'lık Arsenal galibiyeti ile tamamlanan RC Lens maçında son 15 dakika kala oyuna girip ağları havalandırdı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.