Fenerbahçe'den dev hamle! Süper Lig'in yıldızı listeye girdi

Fenerbahçe'den dev hamle! Süper Lig'in yıldızı listeye girdi
Sezonun ikinci yarısında şampiyonluğa ve kupa ile birlikte Avrupa'nın zirvesine ulaşmak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Sarı lacivertlilerde Süper Lig'in yıldızı da gündeme geldi.

Taraftarlarına uzun süre sonra şampiyonluk sevinci yaşatmak isteyen Fenerbahçe, ocak ayı transfer döneminde bir hayli aktif rol almaya hazırlanıyor. Sarı lacivertliler özellikle orta sahanın merkezi ve stoper mevkisi için harekat başlatıldı. Gündeme ise bomba etkisi yaratacak bir isim geldi.

Brezilya basını duyurdu

Rodrigo Becao'nun yokluğunun ardından Dijku'nun da zaman zaman forma giymediği maçlarda zorluk yaşayan Fenerbahçe, stoper hattına bir transfer yapabilmek adına kolları sıvadı. Bu kapsamda Başakşehir'de top koşturan Leo Duarte gündeme geldi. Kanarya'nın ocak ayında turuncu lacivertlilerin kapısını çalması bekleniyor.

15 milyon euro

Haberde Fenerbaheç'nin haricinde Cruzeiro, Gremio ve Bahia'nın da devrede olduğu ancak Başakşehir'in yıldız futbolcu için 15 milyon euro bonservis beklentisi bulunduğu dile getirildi. Bu sezon 15 maça çıkan ancak skor katkısında bulunamayan sambacı için nasıl bir teklifle gidileceği merak konusu haline geldi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.