Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı! İspanyollar da devredeydi...

Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı! İspanyollar da devredeydi...
Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı transfere de sıçradı. Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın da listesinde bulunan yıldız adayı futbolcu için devreye girdi. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Süper Lig'de sezonu ipi göğüsleyerek tamamlamak isteyen lider Galatasaray ve en yakın takipçisi Fenerbahçe diğer yandan transferde de karşı karşıya geldi. 75 puanla zirvede bulunan sarı kırmızılıların istediği genç futbolcu için 73 puandaki Kanarya da devreye girdi. Cimbom'u saf dışı bırakmak isteyen yönetim, oyuncunun kulübüyle görüşmelere başladı.

İspanyol ekibi de talip

Devre arası transfer döneminde Türk oyuncu takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'ın gündemine Freiburg forması giyen Berkay Yılmaz gelmişti. Gurbetçi futbolcuyu ayrıca La Liga ekibi Real Betis de takip ediyor. Son olarak ise Fenerbahçe sürece dahil oldu. 3 takım arasındaki rekabetten hangisinin savaşı kazanacağı merak konusu haline geldi.

9 maçta 1 gol ve 3 asist

Freiburg U19 takımında forma giyen Berkay Yılmaz, bu sezon oynadığı 9 maçta 592 dakika sahada kalırken, 1 gol, 3 asistlik performans ortaya koydu. Genç sol bek, milli takımın alt yaş kategorilerinde de forma giydi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.