Fenerbahçe'den Juan Mata atağı!

Fenerbahçe'den Juan Mata atağı!
Sarı lacivertliler için flaş bir transfer haberi gündeme geldi. Todofichajes'te yer alan habere göre sarı lacivertliler, ocaK transfer sezonunda Mesut Özil'li kadrosuna bir dünya yıldızı daha katabilir. Aktarılan bilgilere göre Fenerbahçe, Manchester United'lı Juan Mata için ilgide bulunuyor.

Bir yandan teknik direktör konusunda çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, diğer taraftan transferde de temaslarını sürdürüyor. Listesinde birçok isim bulunan sarı-lacivertliler için bu kez İspanya'dan bir iddia ortaya atıldı. Spor sitesi olan Todofichajes, Kanarya'nın Manchester United'da forma şansı bulamayan Juan Mata ile görüştüğünü yazdı.

Sezon sonunda sözleşmesinin biteceği ManU'dan ara transfer döneminde ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 33 yaşındaki yıldız için İngiltere'den Newcastle ile İspanya'dan Real Sociedad'ın da devrede olduğu kaydedildi. 10 numara pozisyonun dışında kanatlarda da görev yapan tecrübeli futbolcu, bu sezon 2 resmi maçta yalnızca 62 dakika sahada kaldı.


584 MAÇ 129 GOL 157 ASİST

Kariyerinde Valencia, Chelsea ve Manchester United formaları giyen Mata, bu takımlarla toplam 584 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 129 gol sevinci yaşayan 33 yaşındaki İspanyol yıldız, 157 de asist yaptı. Kariyerinde yalnızca 1 kırmızı kart gören tecrübeli oyuncu, 39 kez de sarı kartla cezalandırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.