Fenerbahçe'den kanat operasyonu! Kanarya yıldız ismi transfer listesine ekledi

Fenerbahçe'den kanat operasyonu! Kanarya yıldız ismi transfer listesine ekledi
Süper Lig'de şampiyonluk iddiasından vazgeçmeyen Fenerbahçe, gelecek sezonun hazırlıklarına da başladı. Sarı lacivertliler birçok ismi gündeme alırken İtalya'dan bir yıldız adayı gündeme geldi.

Alanyaspor karşısında aldığı beraberlik sonrası çıktığı 2 maçtan da galibiyetle ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig'in 27'inci haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 yenerek yoluna devam etti. Sarı lacivertliler son dakikalarda Batshuayi'nin penaltıdan gelen golü ile 3 puanı hanesine yazdırırken Kanarya yarın akşam MKE Ankaragücü ile Ziraat Türkiye Kupası'nın çeyrek finalinde karşı karşıya gelecek. Hedef yarı final için bir galibiyet daha alabilmek.

Tribünle barış geldi

Şampiyonluk yolunda Alanyaspor maçı sonrası tribünlerin tepki gösterdiği ve büyük üzüntü yaşadığı Fenerbahçe'de futbolcular, üst üste elde edilen zaferlerle birlikte gönül almayı bildi. Kasımpaşa karşılaşmasının ardından futbolcular tribünlere giderek birlikte sevindi, şampiyonluk mücadelesinden vazgeçmeyeceklerini gösterdi.

Transfer çalışmaları başladı

Kanarya bir yandan 3 kulvarda yarış verirken diğer taraftan da transferle ilgili girişimlerine başladı. Yönetim, teknik heyetten gelen rapor doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek adına çalışmalar yürütüyor. Bu sezon başında alınan ancak istenen verimi sağlayamayan bir futbolcunun yerine yenisi getirilecek. Raporlarda Lameck Banda'nın adı ön plana çıktı.

2 yıl daha kontratı var

Sarı lacivertliler Ryan Kent ile yollarını ayırdığı takdirde Zambiyalı Lameck Banda için görüşmelere başlayacak. İngiliz futbolcu lisansının çıkmama pahasına farklı takımda oynama fikrine sıcak bakmamış ve Kadıköy'de kariyerine devam etme kararı almıştı. Yaz aylarında gönderilmesi planlanıyor. İsmail Kartal da üstünü çizdiği öğrencisinin yerine Banda'yı daha ön planda tutuyor. Ancak 2 yıllık kontratının bulunması Zambiyalı için yüksek bir bonservis ödenebileceğine işaret.

7 golde adı var

İzleme ekibinin gözüne kestirdiği 23 yaşındaki futbolcu daha önce Arsenal Tula, Maccabi Netanya ve M. Petah Tikva formaları giymişti. 2022'de İtalyan ekibi Lecce'ye 2 milyon euroya transferi gerçekleşti. 2 sezondur sarı kırımızılı formayı giyen Afrikalı yıldız, bu sene 19 karşılaşmada 2 gol atıp 5 asist yapma başarısı gösterdi. Güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.