Fenerbahçe'den Karagümrük'e Pesic için teklif

Fenerbahçe'den Karagümrük'e Pesic için teklif
Ara transfer döneminde kadrosuna bir golcü takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe, aradığı ismi Süper Lig'de buldu. Sarı-lacivertliler, ligde 12 golle krallık yarışında zirvede yer alan Sırp forvet Aleksandar Pesic için Fatih Karagümrük'e teklifini iletti.

Sarı-lacivertliler forvet için Aleksandar Pesic'i gündemine aldı. Hull City'nin de istediği Sırp golcü için Fatih Karagümrük ile yönetimin bir görüşme yaptığı bildirildi. Bu sezon 21 maçta 12 gol atan Pesic, Süper Lig Gol Krallığı yarışında zirvede yer alıyor. 29 yaşındaki oyuncu ligde ayrıca 2 de asist gerçekleştirdi. Tecrübeli santrfor, Maccabi Tel Aviv'den geçtiğimiz yaz bedelsiz olarak Karagümrük'e gelmişti.


11 TAKIMDA OYNADI

Toulouse, Atalanta, Kızılyıldız, OK Girit, FC Seoul ve Al İttihad gibi ekiplerde forma giyen Pesic, kariyerinde 11 farklı takımda toplamda 96 gol atıp, 41 asist gerçekleştirdi. Sırbistan Milli Takımı'nda 1 kez yer alan oyuncu için Fenerbahçe'nin Karagümrük'e hem para hem de takas alternatifleri sunduğu belirtiliyor. Olumlu yanıt gelmesi halinde tecrübeli forvet kadroya katılacak. Aksi halde ise alternatiflere yönelinecek. Mutlaka bir golcü alınacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.