Fenerbahçe'den Ricardo Lopez müjdesi!

Fenerbahçe'den Ricardo Lopez müjdesi!
Fenerbahçe'nin Shanghai Port’ta forma giyen 30 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Ricardo Lopez’i transfer etmek için harekete geçtiği haberi Çin'de büyük ses getirdi.

Bazı sosyal medya hesaplarının Fenerbahçe'nin Shanghai Port’ta forma giyen Ricardo Lopez’i transfer edeceği iddiası Çin’de sesi getirdi. Ülkenin en önemli spor haber kaynağı Sina Sports, Lopez iddiasını Shanghai Port takımına müjde olarak duyurdu. 

Fenerbahçe’nin Kim Min-Jae’den (Pekin Guoan) sonra Ricardo Lopez’i (Shanghai Port) transfer edeceği iddiası iki Çin Süper Ligi takımı için harika bir haber. Özellikle Lopez'in Çin Süper Ligi'n uyum sağlayamaması, Shanghai’ın ondan kurtulmak istediği ortamda mükemmel bir haber oldu. Takıma yardımı harika değil, takımdan ayrılması şu anda Shanghai yönetiminin en fazla istediği şey.

Ricardo Lopes kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı iddia edilen Ricardo Lopes, 28 Ekim 1990 tarihinde Brezilya'da doğdu. Daha önce büyük bir takımda oynamayan 30 yaşındaki oyuncu Gurupi, Fortaleza, Globı, Jeju United, Jeonbuk Hyundai ve Shanghai Port forması giydi. Çin ekibine 5.46 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Ricardo Lopes, bu sezon 10 karşılaşmada 4 gol ve 1 asistle oynadı. Kariyeri boyunca 227 maçta görev alan oyuncu, 69 gol ve 45 asistle takımlarına katkı sağladı. Sözleşmesi 31 Aralık 2022'de sona eren 1.84 boyundaki Lopes'in güncel bonservis değeri 1.5 milyon euro civarında. Fotospor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.