Fenerbahçe'den Sergio Oliveira bombası!

Fenerbahçe'den Sergio Oliveira bombası!
Fenerbahçe'de sezon öncesi kamp çalışmalarının yanı sıra gelecek sezon kadro yapılanması kapsamında transfer harekatı da hızla sürdürülüyor. Orta saha bölgesine takviye yapacak olan sarı-lacivertliler, Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un isteği doğrultusunda gündemine Portekizli futbolcu Sergio Oliveira'yı aldı. İşte transfer gelişmesinin detayları...

F.Bahçe'nin transfer listesinde yer alan Sergio Oliveira'yla ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Geçen sezonu Roma'da kiralık geçiren Portekizli orta sahayla ilk temas kuruldu. Jorge Jesus'un, bonservisi Porto'da olan 30 yaşındaki oyuncu için sunduğu raporun ardından harekete geçen sarı-lacivertliler, Portekizli'den de olumlu bir geri dönüş aldı.

Sergio Oliveira'nın ilgiden memnun olduğu ifade ediliyor. Vatandaşı Jorge Jesus'a büyük saygı duyduğunu belirten tecrübeli oyuncu, başarılı teknik adamla çalışmak istediğini ifade etti. Porto'yla masaya oturmaya hazırlanan F.Bahçe'nin sunacağı teklif de netleşti. Sarı-lacivertlilerin, pazarlık masasına 4 milyon euro'yla oturması bekleniyor. Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho çok istese de İtalyan ekibi, 13 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.