Fenerbahçe'nin Avrupa savaşı!

Fenerbahçe'nin Avrupa savaşı!
Bu sezon gösterdiği performansla zirvenin çok uzağında kalan ve lider Trabzonspor'un 13 puan gerisinde olan Fenerbahçe, rakibini kupada 2-1'in rövanşında yenip finale yükselmek istiyor. ATV ekranlarında yayınlanacak maç 20:45'te başlayacak.

İlk olarak adını finale yazdırmayı hedefleyen Kanarya, kupayı da kazanıp, Avrupa'yı garantilemeyi planlıyor. F.Bahçe 1-0 ile 2 ve üstündeki farklı galibiyetlerde tur atlayan taraf olacak. Trabzon ise 2-1'in üstündeki tek farklı yenilgilerde, beraberlik ve galibiyette finale kalacak. Maçın 2-1 sarı-lacivertlilerin lehine tamamlanması durumunda ise finale çıkacak takım uzatmada belirlenecek.

Fenerbahçe'de bu sezon kupada 5 rakibe karşı oynadığı 9 karşılaşmada 16 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Sarı-lacivertliler, bu karşılaşmalarda ise 3 gol yedi.

Hasan Ali sahada
Bu sezon sakatlıklardan dolayı 12 maçta oynayan Hasan Ali Kaldırım, bugün sahadaki yerini alacak. Cezası nedeniyle geçtiğimiz cuma günü Kayserispor ile oynanan lig maçında da forma giyemeyen 30 yaşındaki bol bek, Trabzonspor'a karşı sahada olacak.

Gustavo kilit rol oynayacak
Trabzonspor'a karşı F.Bahçe'nin önemli silahlarından biri tartışmasız Gustavo olacak. Emre ile birlikte orta alanda görev yapacak Brezilyalı, Sosa'ya karşı oynayacak. Sambacı, oyunun iki yönünü kullanmasıyla da takımına katkı sağlıyor.

İki eksik var
Trabzon ile sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak olan F.Bahçe'de iki eksik var... Kayserispor ile oynanan Süper Lig maçında direkt kırmızı kart gören Ozan Tufan ile uzun süredir sakatlığı bulunan Max Kruse, bugün sahadaki yerini alamayacak.

Geri sayım başladı
Kupanın rövanşında Trabzonspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Sarı-lacivertliler, teknik direktör Tahir Karıpınar yönetiminde dün taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Kanarya, basına kapalı yapılan idmanın ardından maç saatini beklemeye başladı..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.