Fenerbahçe'nin devre arası transfer harekatı başlıyor! Adres belirlendi

Fenerbahçe'nin devre arası transfer harekatı başlıyor! Adres belirlendi
Muhteşem başladığı sezonda son 3 maçından kayıpla ayrılan Fenerbahçe'de transfer harekatı için tüm hazırlıklar tamamlandı. Sarı lacivertliler, merkez üssü olarak belirlediği ülkeye çıkarma yapacak.

Sezon başındaki transferleriyle 19'da 19 yapan ancak Trabzonspor yenilgisi sonrasında çıktığı Ludgorets maçını da kaybedip Adana Demirspor ile berabere kalan Fenerbahçe, eksik görülen bölgelerin takviyelenmesi için harekete geçiyor. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın raporuna göre hazırlanan listede birçok isim bulunurken yaz aylarında alınamayan bir yıldız yeniden gündemde.

Orta sahaya hamle

Fred'in sakatlığı sonrasında adeta iflas noktasına gelen orta saha için transfer gündemini ilk sıraya alan teknik heyet ve yönetim, birçok oyuncuyla görüşme halinde. En uygun olanı alıp İstanbul'a getirmek için temaslar sıklaştırılacak. Aralarında sezon sonu kontratını tamamlayacaklar da bulunuyor.

Hedef İtalya

Fenerbahçe yaz aylarında görüşme sağladığı ve el de sıkıştığı Rade Krunic için Milan ile anlaşamamıştı. İtalyan ekibinin 12 milyon euroluk bonservis talebini yüksek bulan Kanarya, masadan kalkarak süreci askıya almıştı. Sonrasında da Miha Zajc ile sözleşme imzalanmıştı.

Ocakta bitirilecek

Yönetim, ilk transfer döneminde bitiremediği Rade Krunic için ikinci kez sefer yapacak. İtalya'ya gitmesi beklenen Başkan Ali Koç ve Sportif Direktör Mario Branco'nun 7-8 milyon eurodan pazarlığa başlayacağı ve oyuncu satışına göre fiyatı arttırabileceği öğrenildi. Diğer yandan Edin Dzeko da vatandaşının İstanbul'a gelmesi için tüm gücüyle sürece ortak olacak.

Performansı beğenilmedi

Kontratının bittiği Fenerbahçe ile yola devam kararı alan Miha Zajc, bu sezonki performansıyla beklentileri karşılayamadı. Crespo'nun da düşüşü tüm yükü İsmail Yüksek ve Sebastian Szymanski'ye yükledi. Fred'in de olmayışı sistemi çökertti.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.