Fenerbahçe'nin istediği yıldızı yine yazdılar! Takımından ayrılıyor...

Fenerbahçe'nin istediği yıldızı yine yazdılar! Takımından ayrılıyor...
Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları dört koldan devam ederken gündemdeki isimlerden biri yeniden gündeme geldi. Basın da oldukça güçlü ifadelerle takımından ayrılacağını yazdı.

Dün Kayserispor karşısında 4-3'lük galibiyetle zirve yürüyüşünü sürdüren Fenerbahçe'yi 3 puana götüren golleri Batshuayi (3) ve Cengiz kaydetti. Hafta sonunda da kendi seyircisi önünde derbiye çıkacak olan sarı lacivertliler diğer yandan transfer çalışmalarını dört koldan sürdürüyor. Kanarya'nın listesindeki isimlerden biri için İtalya'dan flaş iddia geldi.

Orta sahaya takviye

Stoper ve orta sahaya yapacağı takviyeler konusunda elini çabuk tutmaya hazırlanan Fenerbahçe alternatiflerini belirledi. Ayrılması muhtemel isimlerin ardından imzaların atılması beklenen yıldızları kadrosuna katmayı bekleyen yönetim ve teknik heyetin listesinde çok sayıda futbolcu bulunuyor. Öncelikli hamle ise orta sahada. Eksiklikler, sakatlıklar ve formsuzluklarla zaman zaman sorun yaşanması üzerine Krunic'in bir an önce forma giymesi için uğraş veriliyor.

İtalyan basını yazdı

Sezon başında da ilgilenilen ancak transferi gerçekleştirilemeyen Boşnak futbolcu için İtalya'dan flaş iddia geldi. Deneyimli futbolcunun artık gün saydığı ve takımdan ayrılması için artık sona gelindiği ifade edildi. Tuttosport kaynaklı haberde, Krunic'in Fenerbahçe'ye transfer olmasının beklendiği yazıldı. Bu sezon 14 maça çıkan ve 2025 yılına kadar kontratı bulunan yıldız futbolcu skor katkısında bulunamadı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.